Στράτος Διακουμόπουλος

Βαγιαδολίδ για άνοδο!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 03:27

Η Βαγιαδολίδ που δίνει την μάχη για την απευθείας άνοδο και η φορμαρισμένη Λίλεστρομ αποτελούν τα σημεία για να μας στείλουν ταμείο.

Βαγιαδολίδ για άνοδο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τη Ισπανίας, η Ιμπίθα υποδέχεται την Βαγιαδολίδ. Η Ιμπίθα ολοκληρώνει με θετικό πρόσημο την σεζόν έχοντας σταθεί ανταγωνιστικά στο μεγαλύ6τερο μέρος της περιόδου. Πλέον, στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο τελούν σε διακοπές, μετρώντας μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.
Η Βαγιαδολίδ δίνει μάχη για να προλάβει το τρένο απευθείας ανόδου. Απέχει δύο πόντους από την δεύτερη Εϊμπάρ που την ίδια ώρα έχει δύσκολο ματς μεν την Τενερίφη. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, η Βαγιαδολίδ θα κερδίσει, αξίζει το ρίσκο για διπλό και από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, Σάντεφιορντ υποδέχεται την Λίλεστρομ. Η Σάντεφιορντ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που πορεύεται σε χαμηλούς τόνους. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς το ενεργητικό των κυανέρυθρων.
Από την άλλη πλευρά η Λίλεστρομ πορεύεται με το πόδι στο γκάζι. Διεκδικήτρια τίτλου έπειτα από πολλά χρόνια, ποντάρει στην αξιόπιστη άμυνα. Πάει με φόρα στο Σάντεφιορντ, μπορεί το διπλό η Λίλεστρομ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ιμπίθα-Βαγιαδολίδ 2 1.70 ή 2/2 2.65
Σάντεφιορντ-Λίλεστρομ 2 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.