Στράτος Διακουμόπουλος

Ορμάνε οι «Πειρατές»!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 12:14

Η νίκη των Ορλάντο Πάιρετς στη Νότιο Αφρική και της Γιόνκεπινγκ στη Σουηδία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Ορμάνε οι «Πειρατές»!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής οι Ορλάντο Πάιρετς υποδέχονται την Μάριτζμπουργκ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στον τελικό του Κονφεντερέισονς Καπ Αφρικής στα πέναλτι από την Μπερκάνε. Πλέον τους έχει απομείνει μόνο το πρωτάθλημα, έχουν τρία μας να δώσουν, με ισάριθμες νίκες θα βγουν Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάριτζμπουργκ μόλις διασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία και… φεύγει διακοπές. Αναμένεται να παρουσιαστεί «άδεια», δίχως κίνητρο,. Θα κερδίσουν οι «Πειρατές», αξίζει και το ρίσκο από ημίχρονο !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας η Γιόνσεπινγκ υποδέχεται την Σκόβντε. Η Γιόνκεπινγκ είναι ομάδα υψηλού μπάτζετ, όμως στο ξεκίνημα της σεόν παραπαίει πληρώνοντας τις αμυντικές αδυναμίες. Η Σκόβντε είναι μια νεοφώτιστη ομάδα χαμηλού κόστους, που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν αλλά σταδιακά έρχεται στα κυβικά της. Τρία ματς δίχως νίκη, με θέματα στην άμυνα. Καίγεται η Γιόνσεπινγκ, πληρώνει καλά ο άσος!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ορλάντο Πάιρετς-Μάριτζμπουργκ 1 1,90 ή 1/1 2,90
Γιόνσεπινγκ-Σκόβντε 1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr