Στράτος Διακουμόπουλος

«Γκαζώνει» η Μόλντε

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 13:39

Η Μόλντε τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα κερδίσει στο Σάρπσμποργκ. Πληρώνει η ισοπαλία στον τελικό του κυπέλλου Σουηδίας.

«Γκαζώνει» η Μόλντε

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Σάρπσμποργκ υποδέχεται την Μόλντε. Μεσαίας δυναμικής ομάδα οι γηπεδούχοι, με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην έδρα τους.
Η Μόλντε τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος έπειτα από το υποτονικό ξεκίνημα στην Ελίτσεριέν. Τρεις μαζεμένες νίκες για τους μπλε που θα πάρουν μία ακόμα σήμερα, σε εξαιρετική απόδοση!

Για τον τελικό του κυπέλλου Σουηδίας, η Χάμαρμπι υποδέχεται την Μάλμε. Σε καλή κατάσταση η Χάμαρμπι οδηγεί την κούρσα και στο πρωτάθλημα, ενώ θα αγωνιστεί στο γήπεδό της, στη Στοκχόλμη, για να βάλει εκεί το κερασάκι στην τούρτα με την κατάκτηση της; κούπας.

Η Μάλμε δεν πατάει γερά στα πόδια της τελευταία, έχοντας επικεντρώσει την προσοχή στο κύπελλο. Βαριά φανέλα, που πάντα ξεκινά την σεζόν με στόχο το νταμπλ. Από τη μια η έδρα και η φόρμα, από την άλλη το ειδικό βάρος της Μάλμε. Ας τα… βρουν μεταξύ τους στην παράταση, αφού πρώτα μας χρυσοπληρώσουν την ισοπαλία!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Σάρπσμποργκ-Μόλντε 2 2,55
Χάμαρμπι-Μάλμε Χ 3,35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr