Στράτος Διακουμόπουλος

Επιδρομή Πειρατών!

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 13:55

Στηρίζουμε ξανά τους Ορλάντο Πάιρετς κόντρα στην Ρόγιαλ ΑΜ ενώ ποντάρουμε και στα γκολ στο ντέρμπι του Δουβλίνου.

Επιδρομή Πειρατών!

Σε εξ’ αναβολής ματς στην Νότια Αφρική, η Ρόγιαλ ΑΜ υποδέχεται στο Ντέρμπαν τους Ορλάντο Πάιρετς. Η Ρόγιαλ ΑΜ προέρχεται από πέντε σερί ματς δίχως νίκη και πλέον παίζει σε μια ζαριά την συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Χρειάζεται νίκη για το Τσάμπινς Λιγκ, ισοπαλία για το Κόνφερενς Καπ.
Οι Ορλάντο Πάιρετς προέρχονται από μεγάλη νίκη επί της Μάριτζμπουργκ, αν κερδίσουν σήμερα και στη συνέχεια το τελευταίο εξ’ αναβολής ματς της σεζόν με την Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ θα συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε με την φανέλα και την ποιότητα της ομάδας από το Γιοχάνεσμπουργκ και δευτερευόντως με τα γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας η Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται την Σέλμπουρν. Η Σάμροκ προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες και αήττητο 13 αγώνων, αλλά έχασε από την Ντροχέντα. Είναι πρώτη και με διαφορά και η καλύτερη ομάδα στη χώρα. Θα επιδιώξει να ρεφάρει κόντρα στην Σέλμπουρν. Το θέμα είναι πως η συμπολίτισσα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ανεβαίνει διαρκώς στην κατάταξη. Θέλει και αυτή το θετικό αποτέλεσμα και για λόγους γοήτρου στο παραδοσιακό ντέρμπι του Δουβλίνου. Πληρώνουν εξαιρετικά τα γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ρόγιαλ ΑΜ-Ορλάντο Πάιρετς 2 2,35 - Goal 2,10
Σάμροκ Ρόβερς-Σέλμπουρν Goal 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr