Στράτος Διακουμόπουλος

Ρεφάρει η Γκέτεμποργκ!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 01:39

Η Γκέτεμποργκ θα ξεσπάσει κόντρα στην Σούντσβαλ, ενώ αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν στο Ντράμεν.

Ρεφάρει η Γκέτεμποργκ!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Σούντσβαλ. Η Γκέτεμποργκ παρουσιάζει προβληματική εικόνα, δεν έχει κερδίσει στα τρία πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της. Ομάδα υψηλού μπάτζετ, έχει στοχεύσει τη συνάντηση με την Σούντσβαλ για επανεκκίνηση. Η Σούντσβαλ πήρε τη δική της στοχευμένη νίκη κόντρα στην Μιάλμπι και έβαλε τέλος στην αγωνιστική κοιλιά που προηγήθηκε. Ομάδα περιορισμένου μπάτζετ και στόχων, δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στην Γκέτεμποργκ που καίγεται για επανεκκίνηση. Ασος από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Στρομσγκόντσετ υποδέχεται την Βίκινγκ. Η Στρόμσγκοντσετ εξακολουθεί να αποδίδει σε υψηλό επίπεδο, χάρη κυρίως στην έξοχη επιθετική λειτουργία. Έχει, ωστόσο, θέματα στην άμυνα. Τα πέντε από τα έξι πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε over. Η Βίκινγκ εξακολουθεί την πρωταγωνιστική πορεία της στην Ελίτσεριεν, καθώς συμπλήρωσε επτά ματς δίχως ήττα. Η ομάδα από το Σταβάνγκερ έχει ποιότητα, σκοράρει με άνεση, προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στην άμυνα. Αναμένουμε ένα ακόμα ματς με γκολ και θέαμα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Γκέτεμποργκ-Σούντσβαλ 1/1 2.22
Στρομσγκόντσετ-Βίκινγκ Goal&Over 1,85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr