Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στην Σκανδιναβία

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 02:40

Παιχνίδι με τα τέρματα θα κάνουμε στο Μπέργκεν και στο Ούτσικτενς για να πάμε ταμείο.

Γκολ στην Σκανδιναβία

Για την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, η Μπραν υποδέχεται στο Μπέργκεν την Μιοντάλεν. Nτέρμπι κορυφής για την Λίγκα ανάμεσα σε δύο ομάδες υψηλού μπάτζετ που στοχεύουν στην επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η Μπραν μετρά πέντε στα επτά πιο πρόσφατα ματς γκολ-γκολ. Από την άλλη πλευρά η Μιοντάλεν έφερε γκολ-γκολ και over στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί!

Για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Ούτσικτενς υποδέχεται την Σκόβντε. Αμφότερες τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ότι αναμενόταν για λογαριασμό τους σε αυτό το επίπεδο, καθώς πλασάρονται στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε over. Γκολ-γκολ και over τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς για την Σκόβντε. Πάμε και εδώ με τα γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Μπραν-Μιοντάλεν Goal 2,00
Ούτσικτενς-Σκόβντε Goal&Over 2,25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr