Στράτος Διακουμόπουλος

Γκάνα και Λιβύη!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 13:40

Νίκες για τα φαβορί στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα θα επιλέξουμε για να πάμε ταμείο.

Γκάνα και Λιβύη!

Για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα η Γκάνα υποδέχεται την Μαδαγασκάρη. Η Γκάνα προέρχεται από μεγάλη πρόκριση στο Μουντιάλ, επικρατώντας; στην παράταση της Νιγηρίας. Τα «μαύρα αστέρια»… λάμπουν ξανά και φυσικά στοχεύουν και στην πρόκριση στην τελική φάση του Κόπα Aφρικα. Η Μαδαγασκάρη απέτυχε να προκριθεί στο προηγούμενο Κόπα Αφρικα, ενώ στα προκριματικά του Μουντιάλ υπέστη τέσσερις ήττες σε έξι ματς και αποκλείστηκε. Άλλη κλάση οι γηπεδούχοι. Ασος και άσος από ημίχρονο!

Στα προκριματικά του Κόπα Aφρικα η Λιβύη υποδέχεται την Μποτσουάνα. Η Λιβύη επιτέλους θα αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα σε μια διοργάνωση, αφού ως τώρα εξοριζόταν σε άλλες χώρες. Στην Βεγγάζη το ματς και με νέο προπονητή στον πάγκο τον Γάλλο Κορεντίν Μαρτέν οι «ιππότες». Από την άλλη πλευρά η Μποτσουάνα είναι μια μικρομεσαία ομάδα, χωρίς δυναμική που παρουσιάζεται ακόμα πιο ευάλωτη στις εκτός έδρας αποστολές. Άσος και από ημίχρονο!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Γκάνα-Μαδαγασκάρη 1/1 2.10
Λιβύη-Μποτσουάνα 1 1,65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr