Στράτος Διακουμόπουλος

Ασος οι Κόμορες!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 14:13

Με το δεξί θα μπουν οι Νήσοι Κόμορες στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Σαπεκοένσε στη Βραζιλία.

Ασος οι Κόμορες!

Στην πρεμιέρα του προκριματικού γύρου του Κόπα Αφρικα οι Νήσοι Κόμορες υποδέχονται το Λεσόθο. Οι γηπεδούχοι έφθασαν στους «16» της περασμένης διοργάνωσης, θέλουν να κάνουν ανάλογη πορεία, διαθέτουν άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ. Το Λεσόθο πέρασε ήδη έναν προκριματικό γύρο, αλλά είναι μια αδύναμη ομάδα με περιορισμένη ποιότητα. Άλλη κλάση οι γηπεδούχοι, διπλασιάζει το ποντάρισμα μας ο άσος!

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Σαπεκοένσε υποδέχεται την Λοντρίνα. Σε κάμψη οι γηπεδούχοι, συμπλήρωσαν πέντε ματς δίχως νίκη, ενώ δεν έχουν κερδίσει σε τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους. Η Λοντρίνα είναι επίσης ομάδα έδρας. Στις αποστολές της μετρά μόνο ήττες ενώ χάρη στις επιδόσεις στο σπίτι βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα. Το έχει στοχεύσει το ματς η Σαπεκοένσε και μπορεί να το πάρει!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Νήσοι Κόμορες-Λεσόθο 1 2,00
Σαπεκοένσε-Λοντρίνα 1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr