Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μαλάουι και γκολ!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 04:06

Η νίκη του Μαλάουι επί της Αιθιοπίας και τα γκολ στο ματς της Αιγύπτου θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Με Μαλάουι και γκολ!

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, το Μαλάουι υποδέχεται την Αιθιοπία. Το Μαλάουι είναι μια χώρα σε διαρκή άνοδο στο Αφρικανικό ποδόσφαιρο. Έφτασε στους «16» την περασμένη διοργάνωση, διαθέτει ρόστερ με δέκα παίκτες να αγωνίζονται εκτός συνόρων, υπό την καθοδήγηση του Ρουμάνου Μάριους Μαρίνιτσα.
Η Αιθιοπία ανεβαίνει και αυτή σκαλί-σκαλί στην ιεραρχία, μπήκε στην τελική φάση της προηγούμενης διοργάνωσης. Δεν έχει ιδιαίτερη βοήθεια από παίκτες εκτός του εγχώριου πρωταθλήματος. Ποιοτικότερη ομάδα το Μαλάουι, στηρίζουμε τον άσο!

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η Αίγυπτος υποδέχεται την Γουινέα. Η Αίγυπτος πασχίζει να ανακάμψει ψυχολογικά έπειτα από δύο ήττες στα πέναλτι από την Σενεγάλη που της στοίχισαν το προηγούμενο Κόπα Άφρικα και την πρόκριση στο Μουντιάλ. έφυγε ο Κάρλος Κεϊρόζ, ανέλαβε ο Αιγύπτιος Εχάμπ Γκαλάλ.
Η Γουινέα είναι μια ομάδα με ποιότητα, όλοι οι παίκτες της αγωνίζονται εκτός των συνόρων, ανάμεσά τους και οι Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ του Ολυμπιακού. Ομάδα με έφεση στο γκολ-γκολ, χρυσοπληρώνει αυτή η επιλογή!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Μαλάουι-Αιθιοπία 1 2,10
Αίγυπτος-Γουινέα Goal 2,75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr