Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στη Ζάμπια!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 03:00

Τα γκολ στην αναμέτρηση της Ζάμπια και η νίκη του Πράσινου Ακρωτηρίου θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Γκολ στη Ζάμπια!

Σε ματς για τον όγδοο προκριματικό όμιλο του Κόπα Αφρικα, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα Λουσάκα, η Ζάμπια υποδέχεται τις Νήσους Κομόρες. Επιθετικογενής η ομάδα του Κροάτη κόουτς Αλιόσα Ασάνοβιτς, που δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει με άνεση, αλλά εξίσου εύκολα δέχεται τέρματα. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Οι Κομόρες ήταν εξαιρετικές στην πρεμιέρα με το Λεσότο (2-0). Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαν άνετα και διπλάσιο σκορ, η ουσία είναι πως κατέκτησαν εύκολα την νίκη. Η Ζάμπια είναι το θεωρητικό φαβορί, αλλά πολύ πιο ασφαλής και καλοπληρωμένη είναι η επιλογή των γκολ!

Σε ματς για τον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Κόπα Άφρικα το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετωπίζει το Τόγκο. Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Μαρακές του Μαρόκο, εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στο Πράσινο Ακρωτήρι. Ομάδα που διαθέτει πλούσιο ρόστερ, όλοι οι παίκτες αγωνίζονται εκτός των συνόρων, οι περισσότεροι εξ’ αυτών στην Ευρώπη, Σταθερά στις κλήσεις και ο εξτρέμ του Ολυμπιακού Γκάρι Ροντρίγκεζ. Το Τόγκο υπέπεσε σε γκέλα (2-2) κόντρα στην Εσουατίνι που μπορεί να στοιχίσει στην προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση. Ο Πορτογάλος κόουτς Πάουλο Ντουάρτε παραμένει στον πάγκο, αν και δέχεται καιρό τώρα σκληρή κριτική. Χρειάζεται περισσότερο την νίκη το ποιοτικότερο Πράσινο Ακρωτήρι. Άσος, ακόμα και από ημίχρονο!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ζάμπια-Κομόρες Goal 2,25
Πράσινο Ακρωτήρι-Τόγκο 1 1,70 ή 1/1 2,65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr