Στράτος Διακουμόπουλος

Κόστα Ρίκα και γκολ!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 11:11

Η πρόκριση της Κόστα Ρίκα και τα γκολ στην Βραζιλία θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Κόστα Ρίκα και γκολ!

Σε νοκ άουτ αγώνα πρόκρισης για το Μουντιάλ, η Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει την Νέα Ζηλανδία. Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Η Κόστα Ρίκα με όπλο την άμυνα διεκδικεί την τρίτη διαδοχική παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο και έκτη συνολικά στην ιστορία της.
Η Νέα Ζηλανδία για μια ακόμα φορά πήρε την πρωτιά στον όμιλο της Ωκεανίας, μετρώντας μόνο νίκες και συντελεστή τερμάτων 18-1. Ομάδα περιορισμένης δυναμικής η Νέα Ζηλανδία, η Κόστα Ρίκα έχει σαφές προβάδισμα νίκης και πρόκρισης!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, η Μπαΐα υποδέχεται την Σαπεκοένσε. Η Μπαΐα επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με την νίκη που πέτυχε στην έδρα της ποιοτικής Οπεράριο (1-0). Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πανίσχυρη στην έδρα της, όπου μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα ματς.

Δεν λέει να βρει τα πατήματά της η Σαπεκοένσε, που πλέον κατέπεσε στην ζώνη του υποβιβασμού ! Προηγήθηκε 2-0 της Κρισιούμα, όμως υπέστη ήττα πατατράκ (2-3) που ρίχνει την ψυχολογία των πράσινων στο ναδίρ. Επτά ματς δίχως νίκη στο παθητικό της ομάδας που ξεκίνησε για να πρωταγωνιστήσει. Πολύ πιο ανταγωνιστική εκτός έδρας, όπου αγωνίζεται με λιγότερο άγχος. Καλύτερη ομάδα η Μπαΐα, αλλά η Σαπεκοένσε καίγεται και μπορεί να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Κόστα Ρίκα-Νέα Ζηλανδία 1 (1,85)
Μπαΐα-Σαπεκοένσε Γκολ-γκολ (2,25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr