Στράτος Διακουμόπουλος

Γκρέμιο και Βάσκο!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 15:11

Οι βαριές φανέλες της Γκρεμιο και της Βάσκο θα μας πληρώσουν στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Γκρέμιο και Βάσκο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, η Γκρέμιο υποδέχεται την Σαμπάιο Κορρέα. Η Γκρέμιο ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση με την Σπορτ Ρεσίφε αλλά για μια ακόμα μια φορά αρκέστηκε στην ισοπαλία. Αυτό ήταν το πέμπτο Χ στα έξι πιο πρόσφατα ματς, όπου η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε πορεύεται αήττητη. Η άμυνα αποτελεί το μεγάλο όπλο, καθώς δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Η Σαμπάιο Κορρέα χαρακτηρίζεται από αγωνιστική διπροσωπία. Στην έδρα της είναι αποτελεσματική, παίρνει τα αποτελέσματα που της επιτρέπουν να πορεύεται στα μισά της κατάταξης, αλλά στις εξόδους της είναι απογοητευτική. Μόνο ένας πόντος σε έξι εκτός έδρας ματς ο απολογισμός. Θα ξεσπάσει η Γκρέμιο. Άσος από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, η Λοντρίνα υποδέχεται την Βάσκο Ντα Γκάμα. Η Λοντρίνα ενεπλάκη σε ματς γεμάτο πάθος, ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα αλλά δεν… μάσησε κόντρα στην Πόντε Πρέτα και πήρε σπουδαίο διπλό ουσίας και ψυχολογίας. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός. Θέμα υπάρχει μόνο στην αμυντική λειτουργία, εκεί ζητείται βελτίωση. Η Βάσκο έδειξε χαρακτήρα στο μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας στο κατάμεστο «Μαρακανά» και πήρε την νίκη μέσα σε αποθέωση. Τρίποντο ουσίας και κυρίως ψυχολογίας στην κούρσα για την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η άμυνα εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο όπλο των μαυρόασπρων. Δεν έχουν δεχθεί γκολ στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς, παραμένουν αήττητοι στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Άλλη κλάση η Βάσκο, πληρώνει το διπλό!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Γκρέμιο-Σαμπάιο Κορρέα 1/1 2,25
Λοντρίνα-Βάσκο Ντα Γκάμα 2 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr