Στράτος Διακουμόπουλος

Γεονμπούκ και γκολ!

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 10:54

Η νίκη της Γεονμπούκ που φουλάρει για έναν ακόμα τίτλο και τα γκολ στη Φινλανδία θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γεονμπούκ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, η Γεονμπούκ υποδέχεται την Σουγόν Μπλούγουινγκς. Η Γεονμπούκ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στο απόλυτο ντέρμπι με την Ουλσάν και έστειλε μήνυμα πως και φέτος θα επιχειρήσει να καλύψει διψήφια διαφορά από την κορυφή και να πάρει ξανά τον τίτλο ! Εξαιρετική απόδοση, θα μπορούσε ακόμα και διπλάσιο σκορ (1-3). Όλη η ζημιά γίνεται στην έδρα, όπου δεν έχει κερδίσει στα τρία πιο πρόσφατα ματς.Η Σουγόν προερχόταν από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, προσπαθούσε να καλύψει την απόσταση από τις πρώτες θέσεις, αλλά κόντρα στην Σεούλ υπέστη ήττα πισωγύρισμα. Ένα μόνο γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους τρικολόρ. Θέλει την νίκη η Γεονμπούκ και μπορεί να την πάρει κόντρα στην υποτονική Σουγόν !

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Βάασα υποδέχεται την Χόνκα. Η Βάασα συνέτριψε 5-1 την ουραγό και χωρίς νίκη, Χέλσινγκφορς. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες και στοχεύει στην πρώτη εξάδα. Κακή η παρουσία της εντός έδρας, όπου σε τέσσερα παιχνίδια έχει πάρει μόλις ένα βαθμό. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Over και Goal/goal. Η Χόνκα επικράτησε 2-0 της Κουόπιο, με το τελικό αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί το πρώτο τέταρτο. Δεύτερη διαδοχική νίκη, παράλληλα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια, ενώ στα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται εύκολα τέρματα. Ματς που προαλείφεται για γκολ και όβερ !

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γεονμπούκ-Σουγόν Μπλούγουινγκς 1 (1.90)

Βάασα-Χόνκα Goal και Over 2,5 γκολ (2,35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr