Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Σεϊναγιόκι!

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 10:46

Τα γκολ στο Σεϊναγιόκι της Φινλανδίας και η νίκη της Γκέφλε στη Σουηδία θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στο Σεϊναγιόκι!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Φινλανδίας η Ακατέμια Σεϊναγιόεν υποδέχεται την Πέπο Λαπενράντα. Μετά από δύο απανωτές ισοπαλίες με 1-1 στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), η Ακατέμια έχασε τη… μπάλα στην έδρα της ΕΪΦ (5-0) και παράλληλα την επαφή της με τις πρώτες θέσεις.Πολύτιμη νίκη επί της Πιφ Παραίνεν κατέκτησε η Πέπο Λαπενράντα, το μόλις δεύτερο φετινό τρίποντο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν θέματα στην άμυνα και επιζητούν επιστροφή στις επιτυχίες. Πάμε με τα γκολ στο Σεϊναγιόκι!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Σουηδίας, η Γκέφλε υποδέχεται την Χάνινγκε. Η Γκέφλε αγωνιζόταν πριν από τρία χρόνια στην πρώτη κατηγορία και όμως κατέπεσε στα αλώνια του βόρειου ομίλου τ5ης Γ’ Εθνικής. Φέτος γίνεται προσπάθεια επανεκκίνησης, το μπάτζετ είναι ξανά υψηλό και βρίσκεται στην προνομιούχο δυάδα της ανόδου. Προέρχεται από δύο μαζεμένες νίκες με καλές εμφανίσεις, θέλει να τριτώσει το καλό.Η Χάνινγκε είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει να είναι απλά ανταγωνιστική σε αυτό το επίπεδο. Το καταφέρνει, κερδίζοντας ομάδες στα μέτρα της όπως είναι η ουραγός Τιμ Θόρεν. Είχαν προηγηθεί τέσσερα παιχνίδια με κέρδος μόνο έναν πόντο. Υπάρχει διαφορά ποιότητα και κινήτρου. Στηρίζουμε την Γκέφλε για την τρίτη σερί νίκη!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ακατέμια-Πέπο Goal και Over (1,90)

Γκέφλε-Χάνινγκε 1 (1,70) ή 1/1 (2.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr