Στράτος Διακουμόπουλος

Με Βίκινγκ και γκολ!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 00:14

Η επιστροφή της Βίκινγκ στις νίκες και τα γκολ στο Τροντχάιμ θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Βίκινγκ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Χάουγκεσουντ υποδέχεται την Βίκινγκ. Η Χάουγκεσουτντ ήταν ανταγωνιστική στην αποστολή στο Τρόμσο όπου πήρε δίκαια την ισοπαλία. Τρίτο συνεχόμενο «Χ» για τους κυανόλευκους.. Ζητούμενο η βελτίω ση στην αμυντική λειτουργία, Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Κοιλιά κάνει η Βίκινγκ έπειτα από το εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα από το Στάβανγκερ μετρά μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για τους μπλε. Ευκαιρία για αντίδραση της Βίκινγκ, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας!

Ξεφεύγει το σκορ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Ρόζενμπργκ υποδέχεται την Κρίστιανσουντ. Η Ρόζενμποργκ μετρούσε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ωστόσο κόντρα στην πρωτοπόρο Λίλεστρομ η ομάδα από το Τροντχάιμ, προσγειώθηκε ανώμαλα. Υψηλός ο ρυθμός στους αγώνες της. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των μαυρόασπρων εξελίχθηκαν σε Over 2,5 γκολ.Η Κρίστιανσουντ εξακολουθεί να αποτελεί την μεγάλη απογοήτευση στη φετινή περίοδο. Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς οι κυανόλευκοι μετρούν μόνο έναν κερδισμένο πόντο και φυσικά βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην τελευταία θέση της κατάταξης. Ψάχνουν από κάπου να πιαστούν οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να βάλουν έστω ένα γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Χάουγκεσουντ-Βίκινγκ 2 (2,10)
Ρόζενμποργκ-Κρίστιανσουντ Goal και Over 2,5 γκολ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr