Στράτος Διακουμόπουλος

Με Χάλμσταντ και γκολ!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 00:12

Η νίκη της πρωτοπόρου Χάλμσταντ και τα γκολ στο Μπόρας θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Χάλμσταντ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Νόρμπι υποδέχεται την Όστερσαντς. Η Νόρμπι ταλανίζεται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης αν και ξεκίνησε με πολύ υψηλότερους στόχους τη σεζόν. Η ομάδα από το Μπόρας μετρά μόνο μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, πληρώνοντας την αδυναμία της στην αμυντική λειτουργία. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Όστερσαντς είναι μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις της φετινής περιόδου. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία, αλλά μπροστά έχει ποιότητα και σκοράρει με άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Εκτός έδρας είναι ακόμα πιο ευάλωτη, καθώς μετρά μόνο δύο πόντους στις έξι αποστολές στη σεζόν. Ματς για πολλά γκολ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Σουηδίας, η Χάλμσταντ υποδέχεται την Τρέλεμποργκ. Η Χάλμσταντ προερχόταν από επτά συνεχόμενες νίκες, αλλά στην αποστολή στο Βάστερας αρκέστηκε στην ισοπαλία. Επιθετικογενής ομάδα δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Η Τρέλεμποργκ είναι μια ποιοτική και επιθετικογενής ομάδα. Δημιουργεί και σκοράρει με άνεση ανεξάρτητα από την έδρα και τον Αντίπαλο, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν που δεν έχει λύσει από την αρχή της περιόδου. Σε γκολ-γκολ έχουν εξελιχθεί τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, Θα ρεφάρει η Χάλμσταντ. Αξίζει ο άσος και από ημίχρονο!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Νόρμπι-Όστερσαντς Γκολ-γκολ (2,10)
Χάλμσταντ-Τρέλεμποργκ 1 (1,70) ή 1/1 (2,45)

Παρακολουθείστε ΕΔΩ στο tostoixima.gr τα livescores, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr