Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σεούλ και γκολ!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 01:12

Η εύκολη νίκη της Σεούλ και τα γκολ στην Οσάκα θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Σεούλ και γκολ!


Σε νοκ άουτ προημιτελικό για το κύπελλο Νότια; Κορέας, η Μπουσάν Τρανσπορτέισον υποδέχεται την Σεούλ. Η Μπουσάν Τρανσπορτέισον είναι μια ομάδα τρίτης κατηγορίας που γράφει ιστορία με την παρουσία της στον προημιτελικό. Προερχόταν από αήττητο σερί οκτώ αγώνων, αλλά στην αναμέτρηση με την ποιοτική Γεονγκζού πάτησε φρένο καθώς υπέστη ήττα με 3-1 εκτός έδρας. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Η Σεούλ για μια ακόμα σεζόν αδυνατεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα με το δεύτερο υψηλότερο μπάτζετ και την βαριά φανέλα παραπαίει στην έβδομη θέση στην κατάταξη. Το κύπελλο αποτελεί μοναδική διέξοδο διάκρισης και κόντρα σε αντίπαλο Γ’ Εθνικής έχει μοναδική ευκαιρία για να περάσει στους «4». Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Η Σεούλ δεν θα αφήσει την ευκαιρία πρόκρισης να παει χαμένη. Διπλό από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, η Γκάμπα Οσάκα υποδέχεται την Χιροσίμα. Η ΓκάμπαΟσάκα πορεύεται από το κακό στο χειρότερο. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο παθητικό των νερατζούρι. Η κάκιστη αμυντική λειτουργία αποτελεί το αρνητικό σημείο αναφοράς στη φετινή περίοδο και έτσι πάει στράφι η αξιοπιστία στη δημιουργία και την τελική προσπάθεια. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στην καλύτερή της φόρα βρίσκει η Χιροσίμα που εξαπολύει αντεπίθεση για να προλάβει το τρένο του τίτλου. Τέσσερις συνεχόμενε νίκες, ενώ στα έξι πιο πρόσφατα ματς μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Μοναδικό ψεγάδι η δυσκολία που αντιμετωπίζει για να κρατήσει καθαρή εστία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Το διπλό είναι πετσοκομμένο. Καλύτερα πληρώνουν τα γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκάμπα Οσάκα-Χιροσίμα Goal και Over 2,5 γκολ (2,25)
Μπουσάν Τρασνπορτέισον-Σεούλ 2/2 (1,90)


Παρακολουθείστε ΕΔΩ στο tostoixima.gr τα livescores, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr