Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στην Κίνα!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 00:07

Στο πρωτάθλημα της Κίνας αναμένουμε γκολ και θέαμα που θα μας οδηγήσει στο ταμείο.

Γκολ στην Κίνα!

Για το πρωτάθλημα της Κίνας η Γκουοάν Πεκίνο αντιμετωπίζει την Ρονγκτσένγκ. Σταθερή αξία η Γκουουάν και φέτος κινείται στα όρια της πρώτης πεντάδας. Αξιόπιστη στην γραμμή κρούσης, αλλά με θέματα στην άμυνα. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Ρονγκτσένγκ είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που καταφέρνει και στέκεται ανταγωνιστικά στην Λίγκα. Το αήττητο σερί της διακόπηκε κόντρα στην ποιοτική Σενζέν. Είναι ομάδα που έχει το εύκολο γκολ, έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Αναμένουμε και σήμερα γκολ εκατέρωθεν!

Για το πρωτάθλημα της Κίνας, η Χεπέι υποδέχεται την Γουχάν. Η Χεμπέι είναι μια αδύναμη ομάδα με πολλούς γηγενείς στο δυναμικό της και μικρή βοήθεια από ξένους. Μετρά μόνο ήττες στο παθητικό της, αλλά έχει σκοράρει σε τρία από τα έξι ματς που έδωσε ως τώρα. Λίγο καλύτερη η Γουχάν που με τη σειρά της έχει υποστεί τρεις μαζεμένες ήττες. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ, αλλά σκοράρει με σχετική άνεση. Η Γουχάν είναι το φαβορί για την νίκη, αλλά η άμυνά της δεν παρέχει καμία σιγουριά. Μας κάνει έστω ένα γκολ της Χεμπέι για να πληρωθούμε το ακριβοπληρωμένο αμφίσκορο!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκουοάν Πεκίνο-Ρονγκτσένγκ Goal (2,00)
Χεμπέι-Γουχάν Goal (2,35)

Παρακολουθείστε ΕΔΩ στο tostoixima.gr τα livescores, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr