Στράτος Διακουμόπουλος

Σκοράρει και η Σούντσβαλ!

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 00:33

Τα γκολ στο Σούντσβαλ και η νίκη της Κότκα είναι τα σημεία που θα μας στείλουν στο ταμείο.

Σκοράρει και η Σούντσβαλ!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας η Σούντσβαλ υποδέχεται την Μάλμε. Η Σούντσβαλ κόντρα στην ποιοτική Τζουργκάρντεν έγινε φύλλο και φτερό, καθώς δέχθηκε πέντε γκολ στο γήπεδό της.Έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός. Από την άλλη πλευρά έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς αλλά δεν είναι αρκετό. Η Μάλμε βρίσκει ρυθμό, επέστρεψε από την διακοπή του πρωταθλήματος με καλή εμφάνιση και πήρε έστω και αν δυσκολεύτηκε την νίκη με την Χέλσινγκμποργκ. Οι γαλάζιοι έχουν ανεβάσει εσχάτως τον ρυθμό στους αγώνες τους. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Πάμε και τώρα με το αμφίσκορο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Φινλανδίας, η Κότκα υποδέχεται την Μίκελι. Η ΚΤΠ είναι μια παραδοσιακή δύναμη με συχνή παρουσία και στα μεγάλα σαλόνια όπου θέλει να επιστρέψει. Πολύ δυνατή στην έδρα της όπου μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Ιδιαίτερα αξιόπιστη στην επίθεση, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση. Η Μίκελι είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία. Προερχόταν από τέσσερα ματς δίχως νίκη, αλλά έκανε το διπλό στην έδρα της Γιάπς που είχε το νου της στο κύπελλο. Ικανή για εκπλήξεις, αλλά συνήθως μένεθι σε ρηχά νερά. Ευκαιρία νίκης για την Κότκα που κυνηγά την άνοδο!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σούντσβαλ-Μάλμε Γκολ-γκολ (2,00)
ΚΤΠ-Μίκελι 1 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr