Στράτος Διακουμόπουλος

Κερδίζει το Ορλάντο!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 12:56

Η νίκη του Ορλάντο και τα γκολ στο Γκέτεμπορτγκ είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Κερδίζει το Ορλάντο!

Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το Ορλάντο Σίτι υποδέχεται την Ουάσινγκτον. Το Ορλάντο αδυνατεί να βρει ρυθμό και να τρέξει ένα θετικό σερί. Ομάδα που έχει ποιότητα, αλλά ταλανίζεται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Στοχευμένη η αναμέτρηση με την υποδεέστερη Ουάσινγκτον. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της Σίτι εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο η Ουάσινγκτον, που στόχευε σε ανάκαμψη κόντρα στο Νάσβιλ. Τρεις συνεχόμενες ήττες, μόνο δύο πόντοι στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Καλύτερη ομάδα το Ορλάντο, ευκαιρία νίκης κόντρα στην υποδεέστερη Ουάσινγκτον!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Ντέγκερφορς. Η Γκέτεμποργκ αγωνίστηκε με απουσίες επιθετικά στην αναμέτρηση με την Σίριους, όπου όμως βρήκε λύσεις από παίκτες της μεσαίας γραμμής και πήρε σπουδαίο διπλό στην Ουψάλα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των κυανόλευκων. Η Ντέγκερφορς έδωσε μάχη κόντρα στην ποιοτικά ανώτερη ΑΪΚ και επιβραβεύτηκε με πόντο ουσίας Και κυρίως ψυχολογίας για την συνέχεια. Σε γκολ-γκολ έχουν εξελιχθεί τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Πολύ χαμηλά ο άσος. Οι αριθμοί μας οδηγούν στα καλοπληρωμένα γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ορλάντο-Ουάσινγτον 1 (2,10)
Γκέτεμποργκ-Ντέγκερφορς Goal και Over 2,5 γκολ (2,15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr