Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ζαλγκίρις και γκολ!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 11:39

Η νίκη της Ζαλγκίρις Βίλνιους στην Πρίστινα και τα γκολ στο Χάλμσταντ θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Με Ζαλγκίρις και γκολ!

Σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαλκανί υποδέχεται την Ζαλγκίρις Βίλνιους. Το ματς θα γίνει στην πρωτεύουσα του Κοσόβου, Πρίστινα, αντί για την πόλη Σουχερέκε που εδρεύει η Μπαλκανί, καθώς το γήπεδο δεν πληροί τα κριτήρια αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ. Η Μπαλκανί έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε για πρώτη φορά φέτος το πρωτάθλημα στ Κόσοβο και διασφάλισε την παρθενική συμμετοχή στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ζαλγκίρις αποτελεί σταθερή αξία στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Κέρδισε τους δύο πιο πρόσφατους τίτλους, ενώ στις εννιά τελευταία περιόδους μετρά έξι πρωταθλήματα και τρεις δεύτερες θέσεις. Σε πολύ καλή φόρμα στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οδηγεί εκ νέου με άνεση την κούρσα, Τέσσερις συνεχόμενες νίκες ο απολογισμός.. Καλύτερη ομάδα και σε πλήρη αγωνιστική δράση η Ζαλγκίρις μπορεί να περάσει νικηφόρα από το Κόσοβο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Χάλμσταντ υποδέχεται την Γιόνκεπινγκ. Η Χάλμσταντ σε δύο μαζεμένα ματς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία και ήττα, υποχωρώντας στην δεύτερη θέση. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των γαλάζιων, ενώ από την άλλη πλευρά του γηπέδου παραμένουν δημιουργικοί και σκοράρουν με άνεση. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Ακόμα μία σεζόν που ξεκίνησε με αισιοδοξία και ψηλά τον πήχη εξελίσσεται προβληματικά για την Γιόνκεπινγκ. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των πράσινων και έτσι πάει στράφι η συνέπεια στην δημιουργία και το σκοράρισμα. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Πετσοκομμένος ο άσος της Χάλμσταντ, καλύτερη επιλογή τα γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μπαλκανί-Ζαλγκίρις Βίλνιους 2 (2,45)
Χάλμσταντ-Γιόνκεπινγκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr