Στράτος Διακουμόπουλος

Με Φερεντσβάρος και γκολ!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 11:22

Η νίκη τη Φερρεντσβάρος στο Κοστανμάι και τα γκολ στο Μάριμπορ θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Φερεντσβάρος και γκολ!

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμίονς Λιγκ, η Τομπόλ υποδέχεται την Φερεντσβάρος. Το ματς θα γίνει στην πόλη Κοστανάι του Καζακστάν. Χρειάστηκε να περάσουν 11 χρόνια για να κατακτήσει η Τομπόλ τον δεύτερο εγχώριο τίτλο και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Βάζουν και δέχονται εύκολα γκολ οι «κιτρινόμαυροι». Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Φερεντσβάρος είναι η κυρίαρχος του Ουγγρικού ποδοσφαίρου. Μετρά 33 τίτλους στο ενεργητικό της, ενώ κατέκτησε τα τέσσερα πιο πρόσφατα πρωταθλήματα. Ο Ρώσος Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, επί χρόνια ομοσπονδιακός κόουτς της Ρωσίας, βρίσκεται για δεύτερο χρόνο στον πάγκο της Φερεντσβάρος και διαχειρίζεται ποιοτικό ρόστερ. Κέρδισε 3-0 την Λουντογκόρετς και 4-1 την Καρλσρούη σε φιλικά ματς και είναι πανέτοιμη. Άλλη κλάση οι Ούγγροι, επιλέγουμε το διπλό!

Σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στην πόλη Μάριμπορ της Σλοβενίας, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Σολιγκόρσκ. Η Μάριμπορ που είναι συχνή θαμώνας στα ευρωπαϊκά αλλά είχε μείνει για τρία χρόνια εκτός τίτλου. Έδωσε αρκετά φιλικά προετοιμασίας για να είναι ετοιμοπόλεμη. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς έφερε ισοπαλίες, όλες με γκολ-γκολ. Η Σολιγκόρσκ είναι η νέα δύναμη στο ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας, έχοντας κατακτήσει τους δύο πιο πρόσφατους τίτλους. Ο Ρώσος προπονητής Σεργκέι Τατσούγιεφ ανέλαβε φέτος τα ηνία για να διατηρήσει ψηλά τους κυανοκίτρινους. Θεωρητικό φαβορί η Μάριμπορ, αλλά καλύτερη επιλογή είναι τα γκολ!

EKTIMHΣΕΙΣ:

Τομπόλ Κοστανάι-Φερεντσβάρος 2 (2.10)
Μάριμπορ-Σολοιγκόρσκ Γκολ-γκολ (1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr