Στράτος Διακουμόπουλος

Λιεπάγια και γκολ!

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 11:48

Το διπλό της Λιεπάγια στην Πρίστινα και τα γκολ στο Γκντανσκ θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Λιεπάγια και γκολ!

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο στο Κόνφερενς Λιγκ, η Γκιλάνι υποδέχεται την Λιεπάγια. Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Φαντίλ Βόκρι» στην Πρίστινα, αφού η φυσική της έδρα δεν πληροί τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ. Η φετινή είναι η δεύτερη συμμετοχή της, στην προηγούμενη (2020-21) στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αρχικά απέκλεισε την Τρε Πένε από το Σςαν Μαρίνο (3-1), αλλά μετά έμεινε εκτός από τον ΑΠΟΕΛ (0-2 στην παράταση). Τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα του Κοσόβου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Λιεπάγια συμμετέχει για δεύτερη διαδοχική φορά στην Ευρώπη, έκτη τα επτά τελευταία χρόνια. Πέρσι, στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, απέκλεισε αρχικά την Στρούγκα (1-1, 4-1), αλλά μετά έμεινε εκτός από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα Λετονίας, έφερε 0-0 εντός έδρας με την Ρίγα. Η Λιεπάγια είναι περισσότερο έτοιμη, έμπειρη και ποιοτική από τους Κοσοβάρους. Λογική επιλογή το διπλό!

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Λέχια Γκντανσκ υποδέχεται την Ακαντέμια Πάντεβ. Η Λέχια επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια, στην τρίτη συνολικά συμμετοχή της. Στις δύο προηγούμενες δεν μπόρεσε να περάσει στον επόμενο γύρο, έχοντας απολογισμό 1-0-3. Στο πολωνικό πρωτάθλημα που αρχίζει στις 17 Ιουλίου, τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην τέταρτη θέση, σε μία από τις καλύτερες παρουσίες στην ιστορία της.

Η Ακαντέμια Πάντεβ συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Ευρώπη. Η προηγούμενη ήταν τη σεζόν 2019-20 όπου αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από την Ζρίνσκι Μόσταρ (0-3, 0-3). Στο πρωτάθλημα Σκοπίων τερμάτισε στη δεύτερη θέση, 12 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια, Σκούπι. Λογικό φαβορί η Λέχια, αλλά η Ακαντέμια έδειξε σε πρόσφατα φιλικά ματς πως έχει το εύκολο γκολ. Αξίζει το ρίσκο στο χρυσοπληρωμένο αμφίσκορο.

EKTIMHΣΕΙΣ:
Γκιλάνι-Λιεπάγια 2 (2,10)
Λέχια Γκντανσκ-Ακαντέμια Πάντεβ Γκολ-γκολ (3,25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr