Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μάλμε και Στρομσγκόντσετ!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 00:11

Ο εύκολος άσος της Μάλμε στη Σουηδία και η νίκη της Στρομσγκόντσετ στην Νορβηγία θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Μάλμε και Στρομσγκόντσετ!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Μάλμε υποδέχεται την Ντέγκερφορς. Στο Σούντσβαλ, η Μάλμε ήταν καταιγιστική, δημιούργησε σχεδόν 30 ευκαιρίες και όμως ηττήθηκε. Δεν μπόρεσαν να τριτώσουν το καλό οι γαλάζιοι που παραμένουν στην πέμπτη θέση της κατάταξης, αλλά κοντά στις θέσεις κορυφής. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.Η Βάρμπεργκς με στοχευμένες νίκες κρατιέται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αξιοποιεί την έδρα και φροντίζει να κερδίσει ομάδες που είναι στα κυβικά της. Στις εξόδους τους παραμένουν ευάλωτοι οι πράσινοι, καθώς μετρούν μόνο έναν πόντο στις πέντε πιο πρόσφατες αποστολές. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Θα ξεσπάσει η Μάλμε και η Βάρμπεργκς θα πληρώσει τα σπασμένα. Άσος από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Στρομσγκόντσετ υποδέχεται την Οντ Γκρένλαντ. Η Στρομσγκόντσετ δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρας την ποιοτικά υποδεέστερη Άαλεσουντ και υπέστη δίκαιη ήττα. Πισωγύρισμα για την ομάδα από το Ντράμεν που είχε εντυπωσιάσει στο πρώτο σκέλος της περιόδου και ακόμα πλασάρεται στην πρώτη τετράδα της κατάταξης. Πέντε στα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Έχει ρέντα το τελευταίο διάστημα η Οντ. Κόντρα στην Μπόντο ήταν καθαρά θέμα τύχης το πώς κατάφερε να επικρατήσει επί ενός αντιπάλου, που είχε πενταπλάσιες ευκαιρίες και ιδιαίτερα στο δεύτερον ημίχρονο δέχθηκε σφυροκόπημα. Τρία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σ γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Καλύτερη ομάδα η Στρομσγκόντσετ, επιστρέφει στις νίκες!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μάλμε-Βάρμπεργκς 1/1 (2,10)
Στρομσγκόντσετ-Οντ 1 (1,90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr