Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μόλντε και Χάκεν!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 00:58

Οι νίκες της Μόλντε στην Νορβηγία και της Χάκεν στην Σουηδία θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Μόλντε και Χάκεν!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Μόλντε υποδέχεται την Τρόμσο. Η Μόλντε πόνταρε σε έξι πόντους στις αναμετρήσεις με Χαμ Καμ και Γιέρβ και όμως περιορίστηκε σε ισάριθμες ισοπαλίες κόντρα στους νεοφώτιστους αντιπάλους. Η άμυνα εξακολουθεί να αποτελεί το αδύναμο σημείο των μπλε. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Η Τρόμσο παρουσιάζει… κόλλημα με τις ισοπαλίες. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των «ερυθρόλευκων» έληξαν δίχως νικητή. Η ομάδα από τον βορρά δημιουργεί, σκοράρει με άνεση, ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο, αλλά από την άλλη πλευρά έχει θέματα στην άμυνα. Και τα πέντε ισόπαλα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Μόλντε καίγεται για νίκη, ψάχνει κάπου να ξεσπάσει και πιθανότατα τα σπασμένα θα τα πληρώσουν οι βόρειοι!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Μιάλμπι υποδέχεται την Χάκεν. Η Μιάλμπι προερχόταν από πέντε συνεχόμενα ματς δίχως νίκη, αλλά κόντρα στην ΑΪΚ κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους και να πάρει το διπλό ουσίας και ψυχολογίας (0-1). Και τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Η Χάκεν ενεπλάκη σε ένα ακόμα ματς-ροντέο κόντρα στην Έλφσμποργκ και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, έστω και σε χαμηλότερο σκορ από τα συνηθισμένα της (1-1). Και τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια των κιτρινόμαυρων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Καλύτερη ομάδα η Χάκεν, μπορεί το διπλό που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μόλντε-Τρόμσο 1/1 (2,50)
Μιάλμπι-Χάκεν 2 (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr