Στράτος Διακουμόπουλος

Με Φερεντσβάρος και γκολ!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 13:37

Η Φερεντσβάρος θα ξεσπάσει κόντρα στην Τομπόλ Κοστανάι, ενώ στο Κόμπε θα σκοράρουν Βίσελ και Κασίβα.

Με Φερεντσβάρος και γκολ!

Σε αγώνα ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Τομπόλ Κοστανάι. Η Φερεντσβάρος ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, είχε και την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει έστω ένα γκολ (0-0). Θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στο γήπεδό της για να επιβεβαιώσει στην πράξη την ανωτερότητά της έναντι στης Κοστανάι. Η Τομπόλ ήξερε πως έχει να αντιμετωπίσει ποιοτικά ανώτερο αντίπαλό και αγωνίστηκε ανάλογα. Πρόσεξε πολύ στην άμυνα, απέφυγε τα ρίσκα, κράτησε το μηδέν στην άμυνα και απείλησε μέσα από στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις. Θεωρούμε δεδομένο πως η ποιοτικά ανώτερη Φερεντσβάρος θα προκριθεί. Αξίζει το ρίσκο του άσου από ημίχρονο που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας!

Σε νοκ άουτ αγώνα για τους «16» στο κύπελλο Ιαπωνίας, η Βίσελ Κόμπε υποδέχεται την Κασίβα.. Η Βίσελ είναι μια πολύ ακριβή ομάδα, που ξεκίνησε την σεζόν με πρωταγωνιστικούς στόχους και όμως ταλανίζεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Το κύπελλο αποτελεί και φέτος διέξοδο για να σωθεί το γόητρο και η χρονιά για την παρέα του Αντρές Ινιέστα. Τουλάχιστον το τελευταίο 15νθήμερο, πήρε τα πάνω της με τρεις σερί νίκες.

Η Κασίβα υποχωρούσε εσχάτως έπειτα από το εκρηκτικό ξεκίνημα της σεζόν. Τρεις μαζεμένες ήττες προκάλεσαν προβληματισμό, αλλά με καλή απόδοση πέρασε νικηφόρα από το Τοσού την περασμένη Κυριακή (1-3). Στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης αλλά το κύπελλο εξαρχής αποτελεί βασικό στόχο των «κυανοκίτρινων». Θεωρητικά ανώτερη η Κασίβα, αλλά η Βίσελ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και έχει ποιότητα. Επιλέγουμε τα γκολ!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Φερεντσβάρος-Τομπόλ Κοστανάι 1/1 2,00
Βίσελ Κόμπε-Κασίβα Γκολ-γκολ και over 2,25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr