Στράτος Διακουμόπουλος

Μάλμε και Μπόντο!

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 00:00

Τα διπλά των πρωταθλητών της Μάλμε και της Μπόντο θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Μάλμε και Μπόντο!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Χαμ Καμ υποδέχεται την Μπόντο Γκλίμτ. Η Χαμ Καμ αν και νεοφώτιστη αναδεικνύει μαχητικό πνεύμα και τακτική συγκέντρωση που την κρατoύν μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις. Μόνο μία ήττα στα 11 πιο πρόσφατα ματς στο παθητικό της ομάδας από το Χάμαρ. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς των «πράσινων» εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Μπόντο καλείται να διαχειριστεί σειρά αγώνων εντός και εκτός συνόρων, την ώρα που έχει ήδη μείνει πίσω στην κούρσα του τίτλου. Μεσοβδόμαδα λίγο έλειψε να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας με εναλλακτικό σχήμα στο Κλάκσβικ των Φερόε με 3-1. Την Τρίτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρα την Λίνφιλντ στον δεύτερο γύρο. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over 3.5. Πάμε με την κλάση της Μπόντο που χρειάζεται τους βαθμούς!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Νόρκεπινγκ υποδέχεται την Μάλμε. Η Νόρκεπινγκ είχε στοχεύσει το ματς με την Ντέγκερφορς για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση, προηγήθηκε, αλλά δεν κλείδωσε την νίκη και το πλήρωσε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων. Πέντε παιχνίδια δίχως να πανηγυρίσει τρίποντο, υποχωρεί διαρκώς στην κατάταξη. Η Μάλμε δίνει την μάχη σε διπλό ταμπλό. Από τη μια τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος σε σχέση με το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη δίνει πολύ σημαντικούς αγώνες στο Τσάμπιονς Λίγκ. Πέρασε διά πυρός και σιδήρου με ισοπαλία από την Ισλανδία (3-3 με την Βίκινγκουρ), την Τρίτη θα αγωνιστεί στην Λιθουανία με την Ζαλγκίρις Βίλνιους για τον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλη κλάση η Μάλμε μπορεί το καλοπληρωμένο διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νόρκεπινγκ-Μάλμε 2 2,25
Χαμ Καμ-Μπόντο Γκλιμτ 2 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr