Στράτος Διακουμόπουλος

Γκέτεμποργκ και γκολ!

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 13:54

Η επάνοδος της Γκέτεμποργκ στις νίκες και τα γκολ στην Κοστάντζα θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκέτεμποργκ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Μιάλμπι. Η Γκέτεμποργκ προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά κόντρα στην Χάμαρμπι υπέστη ήττα-πισωγύρισμα. Περισσότερο αξιόπιστη στην έδρα. Προσέχουν τον σταρ επιθετικό Μπεργκ, ο οποίος σε μια-δυο περιπτώσεις έχει προφυλαχθεί από εκτός έδρας αποστολές για να είναι ξεκούραστος, αλλά στο «Ούλεβι» δίνει πάντα το παρόν. Η Μιάλμπι αγωνίζεται ελεύθερα και δίχως άγχος ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο. Κάνει το παιχνίδι της, σκοράρει με συνέπεια και καμαρώνει στα μισά της κατάταξης. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Μακριά από το Χάλεβικ δεν είναι τόσο αξιόπιστη, καθώς μετρά μία νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους. Προβάδισμα νίκης για την ποιοτικότερη Γκέτεμποργκ, σε αξιόλογη απόδοση!

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Φαρούλ υποδέχεται την Κραίόβα 1948. Η Φαρούλ αποτελεί την συνέχεια της Βιτορούλ έπειτα από την συγχώνευση των δύο ομάδων της Κονστάντζα. Πέρσι τερμάτισε στην πεντάδα και φέτος ο πήχης μπαίνει ανάλογα ψηλά. Ομάδα που πάντα παίζει επιθετικά δίχως να την ενδιαφέρει η άμυνα και το ίδιο έκανε στα φιλικά προετοιμασίας. Δίχως νίκη σε τέσσερα ματς όπου το αποτέλεσμα ήταν γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Κραϊόβα 1948 προέρχεται από καλή συγκριτικά σεζόν με θέσης στην δεκάδα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο Ιταλός κόουτς Νικολό Νάπολι αποχώρησε, στην θέση του ήρθε ο Μάριους Κροϊτόρου έπειτα από τρία χρόνια στην Μποτοσάνι. Στα φιλικά ματς κράτησε ψηλά τον ρυθμό στα παιχνίδια. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες σε πέντε παιχνίδια τέσσερα εκ των οποίων εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Ματς με γκολ εκατέρωθεν στο μεγάλο λιμάνι της Μαύρης θάλασσας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκέτεμποργκ-Μιάλμπι 1 (2,25)
Φαρούλ-Κραϊόβα 1948 Γκολ-γκολ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr