Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μποτοσάνι και γκολ!

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 02:36

Η νίκη της Μποτοσάνι και τα γκολ στο Πλοϊέστι στην πρεμιέρα της Ρουμανίας θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Μποτοσάνι και γκολ!

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, η Μποτοσάνι υποδέχεται την Σίντια Ταργκοβίστε. Η Μποτοσάνι πραγματοποίησε ανταγωνιστική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα όπου κατέλαβε την όγδοη θέση. Φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να μπει στα πλέι οφ. Σε όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε ματς προετοιμασίας. Η Σίντια πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν παραμένοντας οριακά στην κατηγορία και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν να επαναληφθεί στην ομάδα από το Ταργκοβίστε. Έγιναν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από τον προπονητή Εμίλ Σαντόι που αποχώρησε και στην θέση του αναλαμβάνει τα ηνία ο Αντριάν Μιαχαλτσέα που την προηγούμενη διετία εργαζόταν στην Σλομπόζα, δεύτερης κατηγορίας. Καλύτερη ομάδα η Μποτοσάνι, θα μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Πετρολούλ υποδέχεται την Βολουντάρι. Η Πετρολούλ επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια στα μεγάλα σαλόνια του Ρουμάνικου ποδοσφαίρου. Η ιστορική ομάδα από το Πλοέστι ήταν εξαιρετική πέρσι στην Β’ Εθνική όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και έρχεται με φόρα για να αφήσει το στίγμα της και στην Λίγκ 1. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός στα φιλικά ματς.
Η Βολουντάρι προέρχεται από απόλυτα πετυχημένη σεζόν, καθώς κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη. Έμεινε ο βασικός κορμός των παικτών και παράλληλα ο κόουτς Λίβιου Τσιομποτάρου. Στα φιλικά δεν πήγε και τόσο καλά, δύο ήττες και μία ισοπαλία ο απολογισμός. Γκολ-γκολ και στα τρία ματς, όπως αναμένουμε και σήμερα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μποτοσάνι-Σίντια Ταργκοβίστε 1 2,10
Πετρολούλ-Βολουντάρι Γκολ-γκολ 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr