Στράτος Διακουμόπουλος

Με Λεβάντια και γκολ!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 13:56

Η νίκη της Λεβάντια στην Μάλτα και τα γκολ στο Σαν Μαρίνο θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Λεβάντια και γκολ!

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Χιμπέρνιανς υποδέχεται την Λεβάντια Ταλίν. Το ματς θα γίνει στην πόλη Τακάλι της Μάλτας και όχι στην Πάολα όπου εδρεύει η Χιμπέρνιανς. Η πρωταθλήτρια της χώρας αποκλείστηκε εύκολα στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Σάμροκ Ρόβερς, χάνοντας με 3-0 στο Δουβλίνο, στο Κόνφερενς ελπίζει πως θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική. Ομάδα με πολλές αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι, όπου σκοράρει με δυσκολία.

Η Λεβάντια απογοήτευσε οικτρά στην συμμετοχή της στον προ- προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηττήθηκε στο Ρέικιαβικ με 6-1 από την γηπεδούχο Βίκινγκουρ! Στο πρωτάθλημα δίνει μάχη να διατηρήσει τον τίτλο, είναι δύο πόντους πίσω από την συμπολίτισσα Φλόρα. Τέσσερα στα πέντε ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Θέλει να εξιλεωθεί η Λεβάντια για την καταστροφή που υπέστη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ποιοτικότερη, βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση, μπορεί το διπλό στην Μάλτα!

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Κόνφερενς Λιγκ, η Λα Φιορίτα υποδέχεται την Μπαλκανί. Ήταν ο αδύναμος κρίκος στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε από τον προ-προκριματικό γύρο από την Εσκάλδες, της Ανδόρρα. Ημι-επαγγελματική ομάδα, μόνο ντόπιοι και Ιταλοί παίκτες στο ρόστερ, υπό τον κόουτς Γιούρι Ταμπουρίνι.

Η Μπαλκανί ήταν πολύ καλύτερη από ότι αναμενόταν και έπεσε μαχόμενη στην παράταση κόντρα στην Ζαλγκίρις Βίλνιους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ομάδα με ποιότητα για τα κυβικά της, θέλει να διατηρήσει τα πρωτεία στο Κόσοβο. Προφανώς κερδίζει η Μπαλκανί, αλλά τα γκολ είναι που πληρώνουν!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χιμπέρνιανς-Λεβάντια 2 2,25

Λα Φιορίτα-Μπαλκανί Γκολ-γκολ 2,35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr