Στράτος Διακουμόπουλος

Οσιγιεκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 13:24

Οι νίκες των Οσιγιεκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Κόνφερενς Λιγκ θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Οσιγιεκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Κιζιλζάρ υποδέχεται την Οσιγιεκ. Το ματς θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Νουρσουλτάν (πρώην Αστάνα), αντί για το Πετροπαβλόσκ όπου εδρεύει η Κιζιλζάρ. Ιστορική πρώτη συμμετοχή στην Ευρώπη για την εν λόγω επαρχιακή ομάδα, έπειτα από την περσινή τέταρτη θέση που πήρε στην βαθμολογία. Κάκιστη, ωστόσο στη φετινή περίοδο, καθώς πορεύεται στην 12η θέση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Η Όσιγιεκ παραμένει σταθερή αξία στο ποδόσφαιρο της Κροατίας, καθώς πέρσι αναδείχθηκε τρίτη στην Λίγκα. Τέσσερις σερί νίκες εσχάτως, με το δεξί μπήκες και στο πρωτάθλημα, όπου κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Γκόριτσα. Ποιοτικά ανώτερη η Όσιγιεκ, σε πολύ καλύτερη φόρμα, ενώ η Κιζιλζάρ χάνει και το πλεονέκτημα της έδρας αγωνιζόμενη σε άλλη πόλη. Επιλέγουμε το διπλό, ακόμα και από το ημίχρονο!

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γκιόρτσε Πετρόφ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Το ματς θα διεξαχθεί στο εθνικό στάδιο των Σκοπίων, αντί για το δικό της «κλουβί» στην ίδια πόλη. Η Γκιόρτσε πήρε πέρσι το κύπελλο και έτσι συμμετέχει στην διοργάνωση, αφού στο πρωτάθλημα περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Ελάχιστα τα δείγματα γραφής, έχασε με 2-0 στο τελευταίο φιλικό από τον ΑΠΟΕΛ. Η ΤΣΣΚΑ είναι η παραδοσιακή δύναμη του Βουλγαρικού ποδοσφαίρου, όπου όμως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην σκιά της Λουντογκόρετς. Και πέρσι κατετάγη δεύτερη, φέτος θέλει να διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο. Ανέλαβε ο Σέρβος κόουτς Σάσα Ίλιτς για να δώσει την έξτρα ώθηση στους «ερυθρόλευκους», που διαθέτουν εννιά ξένους παίκτες στο ποιοτικό τους ρόστερ. Μία νίκη, μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, με έμφαση στην καλή αμυντική λειτουργία. Πιο έτοιμη και ανώτερη ποιοτικά η ΤΣΣΚΑ. Διπλό και διπλό από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κιζιλζάρ-Όσιγιεκ 2 1,75

Γκιόρτσε Πετρόφ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2 1,85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr