Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στη Ρουμανία!

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 14:35

Τα γκολ στο Μιοβένι της Ρουμανίας και στο Σάλτσμπουρκ της Αυστρίας θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Γκολ στη Ρουμανία!

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας και στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής, η Μιοβένι υποδέχεται την Φαρούλ. Η Μιοβένι πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Χέρμανσταντ και έχασε εκτός έδρας με 3-0 στην πρεμιέρα. Η περυσινή σεζόν κύλησε με άγχος, αλλά κατάφερε τελικά να παραμείνει στην κατηγορία, τερματίζοντας ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η δυναμικότητα της δεν έχει αλλάξει και ξεκινάει τη σεζόν με στόχο την παραμονή, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώθηκε από την κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ματς. Η Φαρούλ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Κραϊόβα, στο 57’ δέχθηκε γκολ και αγχώθηκε, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη με 2-1. Πέρσι, είχε καλή παρουσία, πλασαρίστηκε στην πρώτη εξάδα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, αλλά ήταν μακριά από τις θέσεις που οδηγούσαν στην Ευρώπη, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση. Πάει με αξιώσεις στο Μιοβένι, μπορεί το διπλό, αλλά καλύτερα να επιλέξουμε τα γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Αυστρίας, η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης. Η Σάλτσμπουργκ δεν είχε αντίπαλο για ακόμη μία χρονιά και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο προπονητής Ματίας Γιάισλε πέτυχε στην αποστολή του και συνεχίζει στον πάγκο, η ομάδα του είναι και φέτος το σούπερ φαβορί. Στο τελευταίο φιλικό πριν από την πρεμιέρα, έχασε 3-2 από τον Άγιαξ, ωστόσο είχε καλή παρουσία. Η Αούστρια Βιέννης ξεκίνησε απογοητευτικά την περασμένη σεζόν, με πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, στο πρώτο μισό ήταν απογοητευτική, αλλά ανέβασε ταχύτητα μετά την αλλαγή του χρόνου και εν τέλει έπιασε την τρίτη θέση, για να παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Θα ψάξει και φέτος την πρώτη τριάδα. Φαβορί η Σάλτσμπουργκ, αλλά η Αούστρια μπορεί να βάλει έστω ένα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μιοβένι-Φαρούλ Γκολ-γκολ 2,10

Σάλτσμπουργκ-Αούστρια Βιέννης Γκολ-γκολ 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr