Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ρόζενμποργκ και γκολ!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 13:52

Η νίκη της Ρόζενμποργκ και τα γκολ στο Βολουντάρι είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Ρόζενμποργκ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Τρόμσο. Η Ρόζενμποργκ πέταξε δύο ακόμα πόντους στην προσπάθεια που κάνει για να προσεγγίσει τις πρώτες θέσεις. Στο στοχευμένο ματς με την Άαλεσουντ ήταν καλύτερη, αλλά δεν απείλησε τόσο όσο χρειαζόταν για να πάρει το διπλό. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Τρόμσο έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν και το πλήρωσε με συντριβή στο Μόλντε. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα έξι πιο πρόσφατα ματς για λογαριασμό των ερυθρόλευκων. Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Ρόζενμποερκ. Πληρώνει καλά ο άσος!

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Βολουντάρι υποδέχεται την Μποτοσάνι. Η Βολουντάρι επικράτησε 1-0 της Πετρολούλ, με πέναλτι στο 92’! Είχε, πάντως, κάποιες ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρει νωρίτερα. Πέρυσι, ήταν από τις ομάδες οι οποίες ξεχώρισαν, τερματίζοντας στην 4η θέση, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μποτοσάνι προηγήθηκε κόντρα στην Τσίντια Ταργκοβίστε, ισοφαρίστηκε, στη συνέχεια έκανε το 3-1, για να επικρατήσει τελικά με 3-2. Πέρυσι, έπαιξε στα πλέι οφ που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά εκεί δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα χάνοντας 0-2. Τα πιθανά γκολ εκατέρωθεν διπλασιάζουν το ποντάρισμα μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρόζενμποργκ-Τρόμσο 1 2,00

Βολουντάρι-Μποτοσάνι Γκολ-γκολ 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr