Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΑΪΚ και γκολ!

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 02:23

Η νίκη της ΑΪΚ στο Βάρναμο και τα γκολ στο Λάχτι θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με ΑΪΚ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Βάρναμο υποδέχεται την ΑΪΚ. Η Βάρναμο έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν και έγινε φύλλο και φτερό στην αποστολή στην Στοκχόλμη κόντρα στην ποιοτική Τζουργκάρντεν. Υπάρχει κόπωση, δημιουργεί με δυσκολία το τελευταίο διάστημα, σκοράρει με το σταγονόμετρο. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μετρά μόνο έναν κερδισμένο πόντο, ενώ πέτυχε μόνο ένα γκολ. Η ΑΪΚ πάτησε φρένο και έπειτα από τρία ματς δίχως νίκη, πήρε το στοχευμένο τρίποντο κόντρα στην ποιοτική Κάλμαρ. Και πάλι με άγχος η ομάδα από την Στοκχόλμη θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Συνήθως πάντως σκοράρουν και δέχονται τέρματα οι κιτρινόμαυροι. Γκολ-γκολ τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Μαίνεται η μάχη του τίτλου, δεν μπορούν να χαλαρώσουν οι «κιτρινόμαυροι». Διπλασιάζει το ποντάρισμα μας το διπλό!

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Λάχτι υποδέχεται την Σεϊναγιόεν. Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Λάχτι, που υπέστη μία ακόμα συντριβή στην απαιτητική αποστολή στο Εσποο κόντρα στην Χόνκα. Η άμυνα θυμίζει παιδική χαρά και κάθε αντίπαλος το εκμεταλλεύεται. Εννιά γκολ το παθητικό στα δύο πιο πρόσφατα ματς! Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, μόνο μία νίκη σε εννιά αναμετρήσεις οι βυσσινί που παλεύουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση. Δυσκολεύεται η Σεϊναγιόεν να αγωνίζεται παράλληλα εντός και εκτός συνόρων. Την Πέμπτη ηττήθηκε 0-1 από την Λίλεστρομ, ακολουθεί η αποστολή στην Νορβηγία για το Κόνφερενς Λιγκ. Στο μεσοδιάστημα καλείται να βρει τις δυνάμεις και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στο Λάχτι. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Φεστιβάλ τερμάτων αναμένουμε και στο Λάχτι!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βάρναμο-ΑΪΚ 2 2,10

Λάχτι-Σεϊναγιόεν Goal&Over 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr