Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Τούρκου!

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 13:40

Τα γκολ στο Τούρκου και η νίκη της Χάμαρμπι από ημίχρονο θα μας στείλουν στο ταμείο

Γκολ στο Τούρκου!

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Ίντερ Τούρκου υποδέχεται την Χόνκα. Με την ψυχολογία στο ναδίρ πορεύεται εδώ και καιρό η Ίντερ, η οποία αποκλείστηκε και από το Κόνφερενς Λιγκ, έπειτα από τον διασυρμό με 3-0 στο Κόσοβο από την Ντρίτα. Η ομάδα από το Τούρκου μετρά δύο σερί ήττες και μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ τα επτά εξ’ αυτών και over.
Η Χόνκα προερχόταν από δύο ματς δίχως νίκη και κόντρας την Λάχτι ξέσπασε με έξοχη εμφάνιση. Θεωρητικά διεκδικούν ακόμα και τον τίτλο οι «κιτρινόμαυροι», κανείς ωστόσο στις τάξεις τους δεν βάζει τόσο ψηλά τον πήχη. Αξιόπιστη και εκτός έδρας με τρία διπλά στις πέντε πιο πρόσφατες αποστολές. Οι αριθμοί, μας προϊδεάζουν για πολλά γκολ στο Τούρκου!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Βάρμπεργκς υποδέχεται την Χάμαρμπι. Την Βάρμπεργκς δεν την ενδιαφέρει το θέαμα, παρά μόνο να παίρνει αποτελέσματα σε στοχευμένα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους ίδιων στόχων. Αποτελεσματικοί στην έδρα τους οι πράσινοι με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Η άμυνα παραμένει αδύναμο σημείο. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία. Η Χάμαρμπι φαίνεται να ξεπερνά την πρόσφατη αγωνιστική κοιλιά. Ανεβάζει στροφές, προέρχεται από δύο συνεχόμενες τριάρες κόντρας σε ποιοτικούς αντιπάλους, τώρα θέλει να τριτώσει το καλό για να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις. Παραμένει ευάλωτη πάντως στις εξόδους, καθώς μετρά τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Το διπλό έχει διαβαστεί πολύ καλά από τους «μπουκ», αξίζει όμως το ρίσκο στο διπλό από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιντερ Τούρκου-Χόνκα G&over 2,35
Βάρμπεργκς-Χάμαρμπι 2/2 2,25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr