Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΑΪΚ και Σουτιέσκα!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 02:17

Η εύκολη νίκη της ΑΪΚ και η διπλή ευκαιρία της Σουτιέσκα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Με ΑΪΚ και Σουτιέσκα!

Για τον δεύτερο γύροι του Κόνφερενς Λιγκ, η ΑΪΚ Στοκχόλμης υποδέχεται την Βόρσκλα Πολτάβα. Η ΑΪΚ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το γεγονός πως έδωσε και το πρώτο ματς στην Στοκχόλμη, ήταν πολύ απρόσεκτη στην άμυνα και τώρα είναι υποχρεωμένη να νικήσει για να προχωρήσει στην διοργάνωση. Δεύτερη για την ώρα στη Σουηδία, όπου διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο. Οι κιτρινόμαυροι βάζουν αλλά και δέχονται τέρματα με άνεση. Γκολ-γκολ και over 3,5 τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. «Εξόριστη» λόγω πολέμου η Ουκρανική Βόρσκλα δίνει και τα δύο ματς σε αυτόν τον γύρο στην Στοκχόλμη. Αποτελεσματική και παθιασμένη στο πρώτο παιχνίδι πήρε την νίκη με 3-2 ως τυπικά γηπεδούχος. Ομάδα που σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα όπως έδειξε και στα φιλικά που προηγήθηκαν. Πολύ δύσκολα σε δεύτερο σερί ματς η ΑΪΚ να μην επιβάλλει την ποιοτική ανωτερότητά της επί της Βόρσκλα. Θεωρούμε δεδομένο τον άσο, εκτιμούμε πως αξίζει και ο άσος από ημίχρονο!

Για τον δεύτερο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Κλάκσβικ υποδέχεται την Σουτγιέσκα Νίκσιτς. Πολύ καλή εμφάνιση για την Κλάκσβικ στην Ποντγκόριτσα (0-0), θα μπορούσε να πανηγυρίσει ακόμα και την νίκη με περισσότερη προσοχή στην τελική προσπάθεια. Δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Εύκολα προηγείται στο πρωτάθλημα των Νήσων Φερόε, όπου κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Πολύς κόσμος στο γήπεδο της Ποντγκόριτσα, πολύ το άγχος για την Σουτιέσκα που έκανε όλες τις λάθος επιλογές στην τελική πάσα. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Από την άλλη πλευρά είναι αξιόπιστη στην άμυνα. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Κλάκσβικ σε αυτό το ζευγάρι. Η ομάδα από το Νίκσιτς με λιγότερη πίεση εκτός έδρας μπορεί να κάνει την ζημιά. Αξίζει η διπλή ευκαιρία των Μαυροβουνίων!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΪΚ-Βόρσκλα Πολτάβα 1 1,65 ή 1/1 2,50

Κλάκσβικ-Σουτιέσκα Νίκσιτς Χ2 2,25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr