Στράτος Διακουμόπουλος

Με Αστάνα και γκολ!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 13:43

Η νίκη γοήτρου της Αστάνα και τα γκολ στο Μπακού θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Αστάνα και γκολ!

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Αστάνα υποδέχεται την Ρακόβ. Η Αστάνα έκανε κάκιστη εμφάνιση και συνετρίβη στην Πολωνία με 5-0. Ξεχνά την ευρωπαϊκή πορεία από νωρίς, πλέον θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ελπίζει στον τίτλο. Η άμυνα αποτελεί το αρνητικό σημείο αναφοράς εντός και εκτός συνόρων. Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα σήμερα και για λόγους γοήτρου, για να πάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά οι Καζακστανοί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εξαιρετική εμφάνιση για την Ρακόφ που βρήκε… μπόσικη την Αστάνα και δεν της χαρίστηκε. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είχε προηγηθεί η νίκη στο Σούπερ Καπ Πολωνίας επί της πρωταθλήτριας Λεχ Πόζναν, αλλά και η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Βάρτα Πόζναν με 1-0. Θα πάει για τουρισμό στην Αστάνα και με πιθανό ροτέισον, ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν την νίκη που χρυσοπληρώνει.

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Νέφτσι Μπακού υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού. Η Νέφτσι σφυροκοπήθηκε στην Κύπρο, έπαιξε φουλ άμυνα και την γλίτωσε μόνο με δύο γκολ (2-0). Μένει να διαπιστωθεί αν έχει κάτι παραπάνω να δώσει στο Αζερμπαϊτζάν, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το δημιουργικό σκέλος, όπου υστέρησε στην Λάρνακα. Στα τρία ματς που έχει δώσει δεν έβαλε γκολ. Όλα εξελίχθηκαν σε No Goal και Under.

Ο Άρης Λάρνακας έκανε ονειρεμένη εμφάνιση στην ιστορική πρώτη συμμετοχή σε ευρωπαϊκό ματς, αν και δεν αγωνίστηκε στο «Τσίρειο», αλλά μετακόμισε στην Λάρνακα. «Πάτησε» την Νέφτσι, θα μπορούσε και διπλάσιο σκορ. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Η Νέφτσι είναι μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα σε αυτό το επίπεδο, θα τα δώσει όλα για την ανατροπή, αλλά ο Άρης διαθέτει ποιότητα και μπορεί να σκοράρει εκ νέου. Πάμε με τα γκολ εκατέρωθεν που διπλασιάζουν το ποντάρισμα μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αστάνα-Ρακόβ 1 2,95
Νέφτσι Μπακού-Άρης Λάρνακας Γκολ-γκολ 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr