Στράτος Διακουμόπουλος

Με Γκέτεμποργκ και γκολ

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 13:19

Η νίκη της Γκέτεμποργκ και τα γκολ στο Ελσίνκι θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Γκέτεμποργκ και γκολ

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Νόρκεπινγκ. Έπειτα από δύο ματς δίχως νίκη, η Γκέτεμποργκ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και πήρε δίκαια και εύκολα το διπλό στο Νόρκεπινγκ. Έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις πρώτες θέσεις, αλλά με τέσσερις νίκες σε έξι ματς δείχνει πως μπορεί να είναι πολύ πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τα πρόσφατα πέτρινα χρόνια. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Η Νόρκεπινγκ εξακολουθεί να οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς, με τρεις κερδισμένους πόντους όλους και όλους, έτσι όπως πάει θα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Στα τρία εξ’ αυτών δεν έβαλε ούτε ένα γκολ. Πολύ πιθανό η Γκέτεμποργκ να κερδίσει τον ίδιο αντίπαλο σε διάστημα μιας εβδομάδας και σε εξαιρετική απόδοση!

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας η Χέλσινγκφορς υποδέχεται την Ίντερ Τούρκου. Αναμενόμενη ήττα για την Χέλσινγκφορς που δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην πρωτοπόρο Κουόπιο και για δεύτερη φορά φέτος δέχτηκε πέντε γκολ συνεχίζοντας έτσι τις χαμηλές πτήσεις. Χωρίς αρχή και τέλος, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο μετά από 15 αγωνιστικές, δέχεται πολύ εύκολα γκολ και μοιραία αδυνατεί να απεγκλωβιστεί από την τελευταία θέση. Λίγα πράγματα και πάλι από την Ίντερ Τούρκου που δεν βρήκε λύσεις στο αμυντικό τοίχος της Χόνκα και δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό. Ντεφορμέ καθώς για πρώτη φορά φέτος μετρά τρεις κολλητές ήττες και μοιραία κατρακύλησε βαθμολογικά. Αρέσκεται στα «μεγάλα» σκορ, μετρά επτά γκολ/γκολ με συνδυαστικό over στα εννέα τελευταία ματς. Λογικά θα συμπαρασύρει σε ένα ακόμα και την Χέλσινγκφορς που καίγεται για πόντους και θα συνδράμει και αυτή στο σκοράρισμα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκέτεμποργκ-Νόρκεπινγκ 1 2,55
Χέλσινγκφορς-Ίντερ Τούρκου γκολ-γκολ&over 2,25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr