Στράτος Διακουμόπουλος

Με Νόρμπι και Ερεμπρο!

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 03:43

Το διπλό της Νόρμπι και η διπλή ευκαιρία της Ερεμπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Νόρμπι και Ερεμπρο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Μπρομαποϊκάρνα υποδέχεται την Ερεμπρο. Η Μπρομαποϊκάρνα δοκιμάστηκε στην αποστολή της στον Σκόβντε κόντρα στους νεοφώτιστους και γκέλαρε σε μια ακόμα έξοδό της. Η ομάδα από την Στοκχόλμη αισθάνεται ασφάλεια και αποδίδει στο μάξιμουμ μόνο στην πρωτεύουσα, όπου μετρά τις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες νίκες. Γκολ-γκολ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα. Η Ερεμπρο ήλπιζε πως κόντρα στην Μπράγκε θα μπορούσε να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη που θα την έβαζε για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης της ανόδου. Υπέστη ωστόσο μία ακόμα ήττα-πισωγύρισμα και ηττήθηκε δίκαια από τον ανώτερο αντίπαλο. Δυσκολεύεται στις εκτός έδρας αποστολές, καθώς έχει κερδίσει μόνο μία από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους. Αμφίρροπο ζευγάρι. Πάμε με την διπλή ευκαιρία!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Νταλκούρντ υποδέχεται την Νόρμπι. Η Νταλκούρντ ήταν ανταγωνιστική στην αποστολή στην Εσκιλστούνα, θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την νίκη, αλλά για μια ακόμα φορά πλήρωσε την δυστοκία στην τελική προσπάθεια. Οι πράσινοι παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως έχουν βάλει μόνο ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα. Η Νόρμπι ενεπλάκη σε ένα ακόμα ματς-ροντέο κόντρα στην Τρέλεμποργκ και το πλήρωσε. Έβαλε δύο γκολ. δημιούργησε πλήθος ευκαιριών και όμως έμεινε για μια ακόμα φορά με άδεια τα χέρια και έφτασε στο σημείο να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Τα τέσσερα εξ’ αυτών εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Ποιοτικότερη η Νόρμπι, πληρώνει καλά το πιθανό διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρομαποϊκάρνα-Ερεμπρο Χ2 2,00

Νταλκούρντ-Νόρμπι 2 2,15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr