Στράτος Διακουμόπουλος

Μιοντάλεν και Έργκριτε!

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 13:03

Οι νίκες της Μιοντάλεν και της Έργκριτε θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Μιοντάλεν και Έργκριτε!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Μιοντάλεν υποδέχεται την Έργκριτε. Η Μιοντάλεν σε ένα ακόμα ματς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, είχε περισσότερες ευκαιρίες και όμως έφυγε με άδεια χέρια από το Κονγκσβίγκερ. Η δυστοκία στην τελική προσπάθεια ταλανίζει τους βυσσινί που μετρούν μόνο μία νίκη στα δέκα πιο πρόσφατα ματς. Ούτε η έδρα αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς, καθώς δεν κέρδισε στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της. Η Ράουφος είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που και φέτος θα διεκδικήσει την παρουσία της στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο. Σε καλό φεγγάρι το τελευταίο δίμηνο έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα δέκα πιο πρόσφατα ματς και αυτή από την πρωτοπόρο Μπραν. Δίχως άγχος και σκοπιμότητες συνηθίζει να κρατά ψηλά τον ρυθμό στους αγώνες της. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Πάμε με το κίνητρο και την ποιότητα της Μιοντάλεν!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Έργκκριτε υποδέχεται την Εσκιλστούνα. Η Έργκριτε προηγήθηκε νωρίς στο Ούτσικτενς και στη συνέχεια με πολύ… ξύλο και αμυντική διάταξη πήρε το διπλό που της δίνει ψυχολογία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα από το Γκέτεμποργκ έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί τριών αγώνων δίχως νίκη, παραμένει όμως στην επικίνδυνη ζώνη. Εσχάτως κρατά χαμηλά τον ρυθμό, προσέχοντας την άμυνα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Η Εσκιλστούνα είναι μια κλασική ομάδα έδρας, που και τη φετινή περίοδο στηρίζεται στην δυναμική του γηπέδου της. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα ματς στο σπίτι, αλλά δυσκολεύεται πολύ όταν παίζει εκτός έδρας και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στο κέρδος ενός πόντους στις πέντε πιο πρόσφατες αποστολές. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Καίγεται για νίκη η Έργκριτε και μπορεί να την πάρει!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Έργκριτε-Εσκιλστούνα 1 2,25
Μιοντάλεν-Ράουφος 1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr