Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στη Νορβηγία!

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 14:18

Τα γκολ στο Τροντχάιμ και η νίκη της Στόουκ είναι τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στη Νορβηγία!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Χαμ Καμ. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρόζενμποργκ πέρα και από την έδρα της μαχητικής Οντ και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στην τελευταία εξάδα αγώνων ο απολογισμός για την ομάδα από το Τροντχάιμ. Ζητούμενο για τους μαυρόασπρους παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Πέντε στα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Χαμ Καμ διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος και αυτό επιβεβαιώθηκε στην αναμέτρηση με την ουραγό Κρίστιανσουντ. Η ομάδα από το Χάμαρ αγωνίζεται δίχως άγχος, δείχνει συνέπεια στο σκοράρισμα, ειδικά εκτός έδρας. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Ιδιαίτερη έφεση στις ισοπαλίες παρουσιάζει η ομάδα από το Χάμαρ. Πληρώνουν καλά τα γκολ!

Για το πρωτάθλημα τα Τσάμπιονσιπ η Στόουκ Σίτι υποδέχεται την Μπλάκπουλ. Η Στόουκ μετά τις υποτονικές της εμφανίσεις στα φιλικά συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, καθώς έχασε από τη Μίλγουολ. Η ομάδα του Μάικλ Ο' Νιλ, με βρετανικό κορμό και υψηλό μπάτζετ, χρειάζεται ακόμα ενέσεις ποιότητας στο προσεχές διάστημα του μεταγραφικού παζαριού, όπου εξακολουθεί να κινείται δραστήρια. Ψηλά ο πήχης, βαριά φανέλα, θέλει φέτος την άνοδο. Η Μπλάκπουλ είχε πολλές απουσίες με Ρέντινγκ αλλά κατάφερε να αντεπεξέλθει και να ξεκινήσει τη σεζόν με νίκη. Η ομάδα του Μάικλ Άπλτοουν θέλει να κερδίσει δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο. Είναι πάντως παραδοσιακά ευάλωτη εκτός έδρας, ενώ στοχεύει απλά στην άνετη παραμονή. Πάμε με την έδρα και την ποιότητα της Στόουκ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρόζενμποργκ-Χαμ Καμ Goal&Over 2,25

Στόουκ-Μπλάκπουλ 1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr