Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ελφσμποργκ και ΑΪΚ!

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 13:45

Τα διπλά της Ελφσμποργκ και της ΑΪΚ Στοκχόλμης στη Σουηδία θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Ελφσμποργκ και ΑΪΚ!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Κάλμαρ υποδέχεται την ΑΪΚ. Η Κάλμαρ έχει βγάλει το πόδι από το γκάζι το τελευταίο διάστημα όπως αποτυπώνεται στον απολογισμό μίας νίκης στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Παραμένει πάντως στην πρώτη οκτάδα χάρη στην εξαιρετική πορεία στο πρώτο μισό της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι κρατούν χαμηλά τον ρυθμό, καθώς τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η ΑΪΚ καλείται να διαχειριστεί το πλήθος αγώνων που δίνει εντός και εκτός συνόρων αυτό το διάστημα. Δίνει την μάχη για τον τίτλο, πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την έδρα της Βάρναμο. Θα γίνει εκ νέου μερικό ροτέισον στην ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων από τον κόουτς Μπάρτοζ Γκρζέλακ, Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Καίγεται για νίκη η ΑΪΚ στην μάχη του τίτλου, πληρώνει καλά το διπλό!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Μιάλμπι υποδέχεται την Ελφσμποργκ. Η Μιάλμπι ήταν σοβαρή και αποτελεσματική και στην απαιτητική αποστολή στην Ουψάλα όπου κατέγραψε ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της. Τρία τρίποντα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα από το Χάλεβικ που καμαρώνει στην πρώτη επτάδα της κατάταξης. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ζητούμενο η βελτίωση στην έδρα όπου μετρά μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Ελφσμποργκ διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος., με συνέπεια να υποχωρεί στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Δίχως νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς οι «κιτρινόμαυροι», που ψάχνουν από κάπου να πιαστούν για να επιχειρήσουν επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα. Βασικό ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα για την ομάδα από το Μπόρας, καθώς μετρά έξι γκολ-γκολ στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς. Καλύτερη ομάδα η Ελφσμποργκ, πληρώνει το διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μιάλμπι-Ελφσμποργκ 2 2,25

Κάλμαρ-ΑΪΚ 2 2,55

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr