Στράτος Διακουμόπουλος

Mε Τρόμσο και Λίλεστρομ!

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 03:15

Οι νίκες της Τρόμσο στην Νορβηγία και της Λίλεστρομ στο Λιγκ Καπ της Σκωτίας αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Mε Τρόμσο και Λίλεστρομ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Τρόμσο υποδέχεται την Στρόμσγκοντσετ. Η Τρόμσο είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα που σκοράρει, αλλά και δέχεται τέρματα με άνεση. Χαρακτηριστικό δείγμα γραφής το ματς-ροντέο με την Ρόζενμποργκ όπου στο τέλος πανηγύρισε σπουδαία νίκη γοήτρου (4-3). Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ομάδας του βορρά εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δυνατοί στην έδρα τους οι «ερυθρόλευκοι», τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια. Η Στρομσγκόντσετ προερχόταν από δύο σερί νίκες και ήθελε να τριτώσει το καλό στην έδρα της Σάντεφιορντ. Για μια ακόμα φορά ωστόσο αποδείχθηκε πως οι μπλε υπολειτουργούν στις εξόδους τους και αρκέστηκαν στην ισοπαλία. Μόνο δύο πόντοι είναι το κέρδος στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Σε over εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δυνατή στην έδρα της η Τρόμσο, αδύναμη η Στρόμσγκοντσετ στις αποστολές της. Πιθανός άσος που διπλασιάζει το ποντάρισμα μας!

Σε νοκ άουτ ματς για τους 16 του Λιγκ Καπ Σκωτίας, η Λίβινγκστον υποδέχεται την Νταντί Γιουνάιτεντ. Η Λίβινγκστον ήταν ανταγωνιστική σε όλα τα ματς στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ που κρίθηκαν στο γκολ. Στην προ ημερών αποστολή στο Αμπερντίν ωστόσο έγινε φύλλο και φτερό (5-0), πραγματοποιώντας μακράν την χειρότερη εμφάνιση της περιόδου. Θα ήθελε να ρεφάρει με καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα στο Λιγκ Καπ. Ζητούμενο η βελτίωση στην άμυνα από τον κόουτς Ντέιβιντ Μάρτιντεϊλ. Απίστευτη η κατρακύλα της Νταντί Γιουνάιτεντ που έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Διασυρμός την περασμένη Κυριακή από την Σέλτικ στο πρωτάθλημα (0-9), είχε προηγηθεί και στην Ευρώπη συντριβή από την Αλκμάαρ (7-0). Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην Πρέμιερσιπ, στα τρία τελευταία παιχνίδια δέχθηκε 16 γκολ ! Σε κατάσταση πανικού η ομάδα, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει παίκτες και προπονητή. Ο μόνος που παραμένει ήρεμος εν μέσω φουρτούνας είναι ο κόουτς Τζακ Ρος. Ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει, αλλά αντίθετα θα διορθώσει τα κακώς κείμενα. Η Λίβινγκστον προέρχεται από βαριά ήττα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα χάλια της Νταντί Γιουνάιτεντ. Άσος για διπλασιασμό στο ποντάρισμα μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τρόμσο-Στρόμσγκοντσετ 1 2,10

Λίβινγκστον-Νταντί Γιουνάιτεντ 1 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr