Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σάμροκ και γκολ!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:18

Η νίκη της εν δυνάμει πρωταθλήτριας Σάμροκ στην Ιρλανδία και τα γκολ στην Κολομβία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Με Σάμροκ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Σέλμπουρν υποδέχεται την Σάμροκ Ρόβερς. Η Σέλμπουρν πορεύεται άνετη και ωραία στα μισά της κατάταξης της Ιρλανδίας δίχως κίνητρο ως το φινάλε της περιόδου. Όλη η προσοχή έχει πέσει στο κύπελλο, όπου διέπρεψε κόντρα στην Μποέμιανς (3-0) και πέρασε στον ημιτελικό. Στην Λίγκα έχει βγάλει το πόδι από το γκάζι, μετρά πέντε ματς δίχως νίκη και με δύο μόνο πόντους στο ενεργητικό σε αυτό το διάστημα. Δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η Σάμροκ προέρχεται από οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο Ιρλανδίας, χάνοντας 3-1 στο Ντέρι. Όλη η προσοχή πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου δίνει την μάχη για να παραμείνει στην κορυφή. Μόνο δύο νίκες στα πέντε τελευταία ματς, βγάζει κόπωση και απέχει έναν πόντο από την Ντέρι, αν και έχει ματς για να δώσει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η Σάμροκ έχει την ποιότητα και το κίνητρο για να επικρατήσει στο ντέρμπι του Δουβλίνου. Διπλό, ακόμα και από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Κολομβίας, η Πατριότας υποδέχεται την Αλιάνζα. Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας παραμένει η Πατριότας Μπογιακά μετά και την ήττα από την Αμέρικα ντε Κάλι. Έχει μόλις δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές, ενώ συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Επιδόσεις που μαρτυρούν ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Χοσέ Ερνάντες, η οποία ψάχνει αντίδραση στο ματς με την Αλιάνζα Πετρολέρα. Τέσσερα γκολ-γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις 3 νίκες σε 12 αγωνιστικές η Αλιάνζα Πετρολέρα μετά και την ήττα που γνώρισε στην έδρα της από την Λα Εκιδάδ, σε ματς που προηγήθηκε στο ημίχρονο, αλλά δέχτηκε δύο γκολ μετά το 83’. Τρίτη σερί ήττα, πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη για την Αλιάνζα Πετρολέρα που προβληματίζει κυρίως ανασταλτικά: έχει δεχτεί 19 γκολ σε 12 ματς! Τρίτο γκολ-γκολ και over στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Γκολ αναμένουμε εκ νέου διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πατριότας-Αλιάνζα Πετρολέρα Γκολ-γκολ 2,10

Σέλμπουρν-Σάμροκ Ρόβερς 2 1,80 ή 2/2 2,75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr