Στράτος Διακουμόπουλος

Με Φιν Χαρπς και Πατρονάτο!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:05

Αγώνα επιβίωσης δίνουν η Φιν Χαρπς στην Ιρλανδία και η Πατρονάτο στην Αργεντινή και θα κερδίσουν βαθμολογικά άνετους αντιπάλους

Με Φιν Χαρπς και Πατρονάτο!

Η Φιν Χαρπς δίνει την μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία της Ιρλανδίας, αλλά πληγώνεται από την κάκιστη αμυντική λειτουργία. Μπροστά λειτουργεί με αξιοπιστία, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με συνέπεια, πίσω όμως οι «άρπες» παίζουν… φάλτσα. Σε γκολ-γκολ και over εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς όπου υπέστη τρεις ήττες και παραμένει στην τελευταία θέση, Στην έδρα της κέρδισε και τα δύο τελευταία παιχνίδια, στοχευμένο το τρίποντο και κόντρα στην αδιάφορη Μποέμιανς.

Η Μποέμιανς είχε στοχεύσει το ματς κυπέλλου με την Σέλμπουρν, όμως ηττήθηκε με 3-0,. Αποκλείστηκε και πλέον δεν έχει να περιμένει κάτι άλλο στη σεζόν. Έχει ήδη κατεβάσει ρυθμό στο πρωτάθλημα όπου ξέμεινε από στόχους. Μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός της ομάδας από το Δουβλίνο. Χαμηλός ο ρυθμός εσχάτως για τους ροσονέρι., Τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε under. Καίγεται για νίκη η Φιν Χαρπς, προσφέρεται ο αντίπαλος, πληρώνει χρυσάφι ο άσος!

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής η Ντιφενσά Χουστίσια υποδέχεται την Πατρονάτο. Μεγάλη νίκη για την Ντιφένσα Χουστίσια στο άντρο της Εστουδιάντες, όπου ήταν καλύτερη (1-2). Με νίκες έβγαλε το υπηρεσιακό δίδυμο των Ντίες, Μαρίνο τα δύο του ματς στον πάγκο. Νέος τεχνικός ανακοινώθηκε ο Χούλιο Βακάρι, που έφυγε από την δεύτερη ομάδα της Βελέζ. Διατηρεί ελπίδες για να πάρει ένα εισιτήριο του Σουνταμερικάνα. Τρεις νίκες έχει στα πέντε τελευταία της, όλες με σκορ 2-1.

Η Πατρονάτο καιγόταν για νίκη απέναντι στη Ροζάριο, αλλά έπαιξε κλειστά, όπως και ο αντίπαλος για να μείνει στο μηδέν. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ στην Ροζάριο, μέσω VAR, που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Με no goal και under έβγαλε τα 6 τελευταία της έχοντας 1 νίκη και 3 ισοπαλίες. Παραμένει στην τελευταία θέση του ειδικού πίνακα η ομάδα του Σάβα. Καίγονται για την παραμονή οι φιλοξενούμενοι. Αξίζει το διπλό χρυσάφι!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φιν Χαρπς-Μποέμιανς 1 (3,50)

Ντιφενσά Χουστίσια-Πατρονάτο 2 (3.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr