Στράτος Διακουμόπουλος

Με Βαλερένγκα και Ομόνοια

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 13:24

Οι εύκολες νίκες της Βαλερένγκα στην Νορβηγία και της Ομόνοιας στην Κύπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Με Βαλερένγκα και Ομόνοια

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Βαλερένγκα υποδέχεται την Στρομσγκόντσετ. Η Βαλερένγκα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες κόντρα στην Σάντεφιορντ. Εξαιρετική ως συνήθως στην επιθετική λειτουργία, έβαλε τέσσερα γκολ θα μπορούσε και διπλάσιο σκορ. Εννιά νίκες και μία ισοπαλία σε έντεκα ματς ο πρόσφατος έξοχος απολογισμός που της επιτρέπει να ελπίζει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης. Γκολ-γκολ και over εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από το Όσλο. Η Στρομσγκόντσετ προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και απολογισμό ενός πόντου σε τέσσερα ματς που πρόσκαιρα προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της. Η ομάδα από το Ντράμεν ήταν ωστόσο εξαιρετική στο στοχευμένο ματς με την Κρίστιανσουντ και ξεμπέρδεψε μια και καλή από δυσάρεστες περιπέτειες. Οι μπλε σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα τέρματα. Γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Με φόρα η Βαλερένγκα θα παρασύρει την υποδεέστερη Στρομσγκόντσετ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται την Ομόνοια. Η Δόξα προερχόταν από δύο μαζεμένες εκτός έδρας νίκες πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος που την ανέβασαν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Στα χάι της βαθμολογικά και ψυχολογικά η ομάδα από την Κατωκοπιά θα πάει δίχως άγχος στην αναμέτρηση με την Ομόνοια. Ο «περιστερώνας» των 1.800 θεατών φυσικά θα γεμίσει από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Ο Πορτογάλος κόουτς Ρικάρντο Σέου περιμένει από τον σκόρερ Σαντίκ να βάλει τα πράτα γκολ στη σεζόν. Η Ομόνοια ταλανίζεται από αγωνιστική διπροσωπία στο ξεκίνημα της περιόδου. Δύο νίκες με καλές εμφανίσεις στο ΓΣΠ, δύο ήττες με πολύ κακή απόδοση σε ισάριθμες εξόδους. Στο «κλουβί» του «Περιστερώνα», οι πράσινοι καλούνται να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο για να μην μείνουν από τόσο νωρίς και άλλο πίσω στην κατάταξη. Σε over εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Αναμένουμε εύκολη επικράτηση τη πολύ καλύτερης Ομόνοιας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βαλερένγκα-Στρομσγκόντσετ 1/1 2,45

Δόξα Κατωκοπιάς-Ομόνοια 2/2 2,65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr