Στράτος Διακουμόπουλος

Με… κόρνερ και γκολ!

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 13:42

Δύο ματς στη Σούπερ Λίγκα σήμερα και εμείς επιλέγουμε να πάμε ταμείο με επιλογές σε κόρνερ και γκολ.

Με… κόρνερ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ιωνικό στο πρώτο ιστορικό παιχνίδι των κιτρινόμαυρων στην νεόκτιστη Αγιά-Σοφιά. «Χαμός» για ένα εισιτήριο, με το σολντ άουτ των 31.000 θέσεων να ολοκληρώνεται εν ριπή οφθαλμού. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες, στην κούρσα για τον τίτλο. Σε Under και No Goal εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Αν μια ομάδα ήθελε πάση θυσία την διακοπή του πρωταθλήματος για να ανασυνταχθεί αυτή είναι ο Ιωνικός. Με έναν πόντο σε πέντε παιχνίδια, κάκιστη ψυχολογία και προβλήματα στην αμυντική λειτουργία η ομάδα της Νίκαιας, παραπαίει στον πάτο της κατάταξης. Η διοίκηση εξακολουθεί να στηρίζει τον έμπειρο κόουτς Δημήτρη Σπανό, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του αντίδραση. Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν την ατμόσφαιρα πάρτι στην πλευρά των γηπεδούχων για να κάνουν την ζημιά. Θα πιέσει από την αρχή η ΑΕΚ. Μας αρέσει το παιχνίδι με τα κόρνερ!

Για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΣ υπέστη αναμενόμενη ήττα στην Λεωφόρο, όπου πλήρωσε και τα λάθη του αναπληρωματικού γκολκίπερ Αθανασίου. Γενικότερα το πρώτο κομμάτι της σεζόν βγήκε με πολλά προβλήματα τραυματισμών στο παθητικό του «Άγιαξ της Ηπείρου». Πλέον, έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι στη διάθεση του κόουτς Θανάση Στάικου. Ζητούμενο η βελτίωση στην άμυνα, δεν έχει κρατήσει καθαρή εστία στη σεζόν. Ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα, αγωνίζεται με επιθετικογενή τακτική, άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ στο ματς με την ΑΕΚ. Εκεί που χρειάζεται σίγουρα βελτίωση η ομάδα από το Αγρίνιο είναι στην άμυνα, από τη στιγμή που έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Σε γκολ-γκολ έχουν εξελιχθεί τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στη σεζόν. Πιθανό να σκοράρουν αμφότεροι διπλασιάζοντας το ποντάρισμα μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ-Ιωνικός ΑΕΚ πάνω από 6,5 κόρνερ 2,10

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός Γκολ-γκολ 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr