Στράτος Διακουμόπουλος

Με Νις και Φέγενορντ

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 13:14

Τα διπλά της Νις στο Σλοβάτσκο και της Φέγενορντ στο Μίντιλαντ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Νις και Φέγενορντ

Για την τρίτη αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ η Σλοβάτσκο υποδέχεται την Νις. Η Σλοβάτσκο σκόραρε πέντε φορές σε δύο ματς του ομίλου, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Έχασε και εύκολα από την Κολωνία (4-2) από την Κολωνία πληρώνοντας για μια ακόμα φορά τις αμυντικές αδυναμίες. Επτά φορές έχει παραβιαστεί η εστία των Τσέχων που μετρούν δύο γκολ-γκολ και over. Στο πρωτάθλημα έκανε μέτρια εκκίνηση και περιορίζεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Η Νις δεν εντυπωσίασε στο Βελιγράδι αλλά πήρε αποτέλεσμα από τον Ερυθρό Αστέρα (1-1). Σε δύο παιχνίδια έχει ισάριθμες ισοπαλίες και η νίκη στην Τσεχία είναι απαραίτητη στην κούρσα για την πρόκριση που αποτελεί στόχο των Γάλλων. Υπάρχει πρόβλημα εκτός έδρας για την ομάδα του Φαβρ. Σε δώδεκα Ευρωπαϊκές αποστολές έχει μόνο μια νίκη. Στο πρωτάθλημα είχε δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Παρί, όπου ήταν ανταγωνιστική και έχασε δύσκολα με 2-1. Υπάρχει φημολογία για αντικατάσταση του Ελβετού κόουτς με τον ίδιο να δηλώνει ότι συναντήθηκε με την διοίκηση και δεν τίθεται θέμα. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται διπλό στο Σλοβάτσκο για να πορευθούν με ηρεμία οι «νικαιώτες»!

Για την τρίτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ η Μίντιλαντ υποδέχεται την Φέγενορντ. Απίθανη εμφάνιση από την Μίντιλαντ κόντρα στην Λάτσιο, όπου πανηγύρισε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της (5-1). Αυτό το τρίποντο είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος εντός και εκτός συνόρων. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει τις
χαμηλές πτήσεις, στο τελευταίο ματς «κόλλησε» στην ισοπαλία με την Βίμποργκ, μετρώντας μόλις δύο νίκες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Η Φέγενορντ απογοήτευσε στην πρεμιέρα όπου γνώρισε βαριά ήττα από την Λάτσιο αλλά απάντησε με καταπληκτική εμφάνιση, διέλυσε την Στουρμ Γκρατς (6-0) και φανέρωσε για μια ακόμη φορά τις επιθετικές αρετές της. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες, η Φέγενορντ έχει την ποιότητα για να δώσει συνέχεια με διπλό στην Δανία!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σλοβάτσκο-Νις 2 2,00

Μίντιλαντ-Φέγενορντ 2 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr