Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μάαστριχτ και Γιου Σι Ντι

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 02:53

Οι νίκες της Μάαστριχτ στην Ολλανδία και της Γιού Σι Ντι στην Ιρλανδία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Μάαστριχτ και Γιου Σι Ντι

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Ος υποδέχεται την Μάαστριχτ. Η Ος είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά να πορευτεί ανταγωνιστικά. Με καλές και ακόμα περισσότερο κακές στιγμές μέχρι στιγμής στη σεζόν, μετρά μόνο δύο νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια και παραμένει σταθερά στα μισά της κατάταξης. Και οι δύο αυτές νίκες έγιναν εκτός έδρας, παρουσιάζεται αδύναμη στο γήπεδό της.
Από την άλλη πλευρά η Μάαστριχτ διαθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ που της επιτρέπει να πρωταγωνιστεί. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι «ερυθρόλευκοι», στις οποίες πέτυχαν εννιά γκολ. Εξαιρετική στη δημιουργία, έχει θέματα στα μετόπισθεν, για την ώρα βρίσκεται στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια. Καλύτερη ομάδα η Μάαστριχτ, πληρώνει εξαιρετικά το διπλό!

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Γιού Σι Ντι υποδέχεται την Σλίγκο Ρόβερς. Η Γιού Σι Ντι πασχίζει να κρατηθεί στην κατηγορία και για την ώρα βρίσκεται στην τελευταία θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία από την Φιν Χαρπς. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους «φοιτητές» που έχουν στοχεύσει στο σημερινό ματς για να πάρουν το τρίποντο που θα τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την σωτηρία.
Η Σλίγκο Ρόβερς άλλωστε είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που έχει ξεμείνει εδώ και καιρό από στόχους και ανάλογη είναι η αγωνιστική της συμπεριφορά. Πέντε ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» που αποτελούν την χαρά κάθε αντιπάλου που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα. Οι αδυναμίες στην άμυνα είναι αυτές που στοιχίζουν στην Σλίγκο. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, πληρώνει χρυσάφι ο άσος της Γιού Σι Ντι. Με πιο συντηρητική προσέγγιση αξίζει ακόμα και η διπλή ευκαιρία της ομάδας από το Δουβλίνο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ος-Μάαστριχτ 2 2.90

Γιού Σι Ντι-Σλίγκο Ρόβερς 1 4.00 ή 1Χ 1,95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr