Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπόκα και Οσάκα!

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 13:01

Τα διπλά της Μπόκα Τζούνιορς και της Σερέζο Οσάκα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Μπόκα και Οσάκα!

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, η Σαρμιέντο υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς. Η Σαρμιέντο δέχθηκε γκολ στο 93’ από την Μπαράκας, αλλά ισοφάρισε στο 95’ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης (1-1). Θετικός ο βαθμός για την ομάδα του Νταμόντε που διατηρεί ελπίδες για να πάρει ένα εισιτήριο του Σουνταμερικάνα βάση του συγκεντρωτικού βαθμολογικού πίνακα. Πάντως ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, ενώ προηγήθηκαν δύο νίκες. Η Μπόκα δεν έκανε και το καλύτερο ματς απέναντι στην Αλντοσίβι, αλλά είχε τον έλεγχο του αγώνα για να πάρει εν τέλει δίκαια τη νίκη (2-1). Τα δίνει όλα για τον τίτλο, έχοντας ματς λιγότερο, αφού η αναμέτρηση με την Χιμνάσια Λα Πλάτα που διεκόπη για επεισόδια. Είναι αήττητη με πέντε νίκες στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα δεχόμενη μόλις ένα γκολ. Με την φόρα που έχει πάρει η Μπόκα θα περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Σαρμιέντο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, η Τόκιο υποδέχεται την Σερέζο Οσάκα. Τη στιγμή που εξαπέλυε την ύστατη αντεπίθεση για να προλάβει μια θέση στην τριάδα, η Τόκιο έκανε… χαρακίρι, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την υποδεέστερη Σονάν και πλέον οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές. Οι πρωτευουσιάνοι περιορίζονται σε δύο νίκες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under και No Goal.
Η Σερέζο δίνει την μάχη για να προλάβει την τρίτη θέση, αλλά υποπίπτει σε γκέλες που στοιχίζουν. Και κόντρα στην Κασίβα αρκέστηκε στην ισοπαλία που ήταν η τέταρτη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια ! Οριακές καταστάσεις πλέον, δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει στην πρωτεύουσα να θέλει να ελπίζει στην συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, μπορεί το καλοπληρωμένο διπλό η Σερέζο Οσάκα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαρμιέντο-Μπόκα Τζούνιορς 2 2,00

Τόκιο-Σερέζο Οσάκα 2 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr